DECRET 134/1985, de 13 de maig, pel qual s'estableixen normes per a l'execució de la Llei 3/1985, de 15 de març, de reorganització de la Comissió Jurídica Assessora.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Aprovada per Llei 3/1985, de 15 de març, la reorganització de la Comissió Jurídica Assessora com l'òrgan col·legiat que regeix l'alt assessorament del Govern de la Generalitat, és necessari adoptar les mesures convenients amb relació a la composició i el funcionament d'aquesta per tal de donar compliment a les noves prescripcions legals que la regulen.

En aquesta línia, i tenint en compte la idoneïtat i el prestigi dels diferents membres que han integrat la Comissió d'ençà del seu restabliment per Decret de 17 d'octubre de 1978 i de l'experiència assolida en el decurs de la seva actuació, es fa aconsellable que, per un termini adequat, siguin aquests els qui la componguin, principalment per elaborar el Reglament de Funcionament previst a l'article 14 de la Llei, ajustat a la nova normativa organitzativa a desplegar, i planificar les seves activitats.

Altrament, a fi i efecte d'assolir un regular funcionament i una millora de l'eficàcia de l'òrgan col·legiat, es creu convenient delegar, d'acord amb el que estableixen els articles 63.e) i 64 de la Llei 3/1982, de 25 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, les funcions i facultats que corresponen a aquesta Presidència respecte a la composició i el funcionament de la Comissió Jurídica Assessora i derivades de la Llei 3/1985, de 15 de març, en el Conseller de Justícia que, amb el suport de l'estructura tècnico-jurídica especialitzada del seu Departament, tindrà cura del seu compliment i execució.

En virtut del que s'ha exposat i segons l'acord adoptat pel Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Delegar en el Conseller de Justícia,

d'acord amb el que estableixen els articles 63.e) i 64 de la Llei 3/1982, de 25 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, les funcions i facultats que corresponen a aquesta Presidència respecte a la composició i el funcionament de la Comissió Jurídica Assessora i derivades de la Llei 3/1985, de 15 de març.

Article segon

- Es ratifiquen els nomenaments dels actuals

components de la Comissió Jurídica Assessora i es nomenen de nou com a components de la Comissió Jurídica Assessora els membres que havien format part d'aquesta respecte als quals va quedar caducat el seu nomenament. Per tant, la Comissió Jurídica Assessora queda integrada pels membres següents, fins al mes d'octubre de 1986...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR