Decret 47/2008, d'11 d'abril, pel qual es crea l'Escola de Formació Professional Nauticopesquera

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyDecret

Decret 47/2008, d'11 d'abril, pel qual es crea l'Escola de Formació Professional Nauticopesquera El Reial decret 1732/2007, de 21 de desembre, sobre traspàs a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de les funcions i els serveis en matèria educativa, d'ocupació i formació professional ocupacional encomanats a l'Institut Social de la Marina, estableix en el punt E) de l'article 2 i en la relació 2.1 de l'annex els béns, els drets i les obligacions de l'Estat que es traspassen, d'acord amb el seu objecte, a la Comunitat Autònoma.

En la relació esmentada figura l'Escola de Formació Professional Nauticopesquera, la qual s'adscriu a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Per tant, la Comunitat Autònoma gaudeix de l'ús d'aquesta Escola, en tant que la seva titularitat pertany al patrimoni de la Seguretat Social, i ha d'assumir totes les reparacions necessàries per conserva-la, dur a terme les obres de millora que estimi adequades, exercitar les accions possessòries per defensar-la, que pertoquin en dret, i subrogar-se en el compliment de les obligacions tributàries que afectin l'immoble a partir de la data en què el traspàs és efectiu. Així mateix, l'annex estableix en el punt E) de l'article 2 i en la relació 2.2 la relació nominativa de personal d'educació, ocupació i formació professional ocupacional que es traspassa a la Comunitat Autònoma.

Segons la norma estatal de traspàs, els traspassos de funcions i serveis en aquesta matèria són efectius des de l'1 de gener de 2008.

El Decret 4/2008, de 4 de gener, pel qual s'assumeixen i s'ordenen les funcions i els serveis encomanats a l'Institut Social de la Marina en matèria d'educació, d'ocupació i formació professional ocupacional traspassats a la Comunitat Autònoma, regula l'assumpció de les funcions esmentades per part de la Comunitat Autònoma en els termes prevists en el Reial decret 1732/2007 i en l'Acord de la Comissió Mixta de Transferències de 13 de desembre de 2007.

L'article 3.1 del Decret 4/2008, de 4 de gener, assenyala que l'exercici de les funcions i els serveis assumits de què havia estat fent ús l'Institut Social de la Marina en matèria educativa abans del traspàs, referits als cicles formatius de formació professional, corresponen a la Conselleria d'Educació i Cultura. A més, estableix en l'apartat 3 que les funcions i els serveis assumits en matèria de formació professional per a l'ocupació del col·lectiu maritimopesquer són competència de la Conselleria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR