DECRET 56/1987, de 20 de febrer, de creació d'un Institut d'Ensenyament Secundari a la Sénia. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 864, p. 2837, de 15.7.1987).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

El dèficit de places de nivells secundaris a diversos indrets de Catalunya obliga a la creació de nous centres docents que, d'acord amb la planificació establerta, garanteixi la possibilitat d'opcions educatives i, ensems, la millor utilització dels recursos públics en aquestes zones i localitats assenyalades a l'article 4 del Decret 303/1984, de 5 d'octubre, pel qual es reglamenta la modalitat de centres públics d'Ensenyament Secundari.

Amb aquesta finalitat, de conformitat amb el que disposa l'article 17 de la Llei Orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'ensenyament, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea l'Institut d'Ensenyament Secundari de la Sénia, emplaçat al carrer Colomers, 1, de la Sénia, comarca del Montsià, el funcionament del qual s'adequarà al que estableixen el Decret 303/1984, de 5 d'octubre, que reglamenta la modalitat d'aquest tipus de centres, el Decret 278/1985, de 19 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament específic i provisional dels Instituts d'Ensenyament Secundari, i la resta de la normativa legal o reglamentària que hi sigui d'aplicació.

Article 2

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR