ORDRE ECO/267/2012, de 24 d'agost, per la qual s'autoritza el centre EDU España Deutschland University Studies per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de Bachelor of Arts Business Administration.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

L’article 19 del Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, faculta l’Administració competent per autoritzar ensenyaments de nivell universitari conforme a sistemes educatius vigents en altres països, no conduents a l’obtenció de títols homologables als espanyols, amb el compliment previ dels requisits d’acreditació que estableix aquest Reial decret.

Atès el compliment per part del centre EDU España Deutschland University Studies dels requisits que estableix el Reial decret 557/1991 abans esmentat, i amb l’informe previ favorable de l’Agencia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, és procedent autoritzar aquest centre per impartir els estudis conduents a l’obtenció del títol de Bachelor of Arts Business Administration.

De conformitat amb el que disposen l’article 113 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; l’article 86 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d’abril, i la disposició addicional tercera del Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres estrangers, a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’autoritza el centre EDU España Deutschland University Studies per impartir el pla d’estudis conduent a l’obtenció del títol de Bachelor of Arts Business Administration.

Aquests estudis s’impartiran d’acord amb el pla d’estudis vigent en l’Escola Superior Fachhochschule Südwestfalen, d’Alemanya, segons les condicions que consten en el conveni signat entre aquesta institució i el centre EDU España Deutschland University Studies, en data 1 de setembre de 2010, mentre el conveni mantingui la seva vigència.

Article 2

El centre EDU España Deutschland University Studies, del qual és titular la societat Barcelona Institut of Management and Technology, SL, té la seva seu al carrer Provença, núm. 535, de Barcelona, amb una capacitat màxima de 105 alumnes, en presència simultània.

Article 3

D’acord amb el conveni al qual fa referència l’article 1 d’aquesta Ordre, els alumnes del centre EDU España Deutschland University Studies poden estudiar el programa conduent al títol Bachelor of Arts Business Administration, que serà expedit pel centre EDU España Deutschland University Studies, en associació amb l’Escola Superior...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR