Resolució del conseller d’Economia i Competitivitat per la qual es disposa la inscripció i el dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears i la publicació del Conveni col·lectiu de l’empresa Mantenimiento y Montajes Industriales, SA (exp.: CC_TA_05/024, codi de conveni 07100011012011)

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'ECONOMIA I COMPETITIVITAT
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El dia 11 de desembre de 2012, la representació de l’empresa Mantenimiento y Montajes Industriales, SA, i la del seu personal varen subscriure el text del Conveni col·lectiu de treball.

  2. El dia 18 de gener de 2013, el senyor Jerónimo Hernández Aponte, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació del Conveni col·lectiu esmentat.

    Fonaments de dret

  3. L’article 90.3 del Text refós de la Llei de l’Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març.

  4. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

  5. L’article 60 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei4/1999, de 13 de gener.

    Per tot això, dict la següent

    RESOLUCIÓ

  6. Inscriure i dipositar el Conveni col·lectiu de l’empresa Mantenimiento y Montajes Industriales, SA, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

  7. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  8. Fer constar que la versió castellana del Conveni és l’original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR