DECRET 137/2009, d'1 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyDecret

DECRET

137/2009, d'1 de setembre, de concessió de les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Pel Decret 69/1996, de 20 de febrer, es va crear la distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària amb la finalitat de premiar l'excel·lència en la docència universitària.

Pel Decret 37/2002, de 5 de febrer, es van modificar les condicions de la Distinció i pel Decret 381/2004, de 7 de setembre, es va modificar la compensació econòmica, regulada a l'article 4 del Decret 37/2002 esmentat, i es va establir que l'import dels guardons es fixaria a la disposició d'atorgament de la distinció.

Per tot això, i vistes les candidatures presentades pels consells socials de les universitats públiques o òrgans anàlegs de les universitats privades de Catalunya i consultades personalitats de reconegut prestigi, a proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Joan Estruch i Gibert, de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, en reconeixement a la seva trajectòria docent i investigadora en el camp de la sociologia, essent pioner en múltiples projectes en sociologia de la religió.

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Luis Castañer Muñoz, del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat Politècnica de Catalunya, en reconeixement a la introducció continuada de nous ensenyaments i mètodes a l'Enginyeria Electrònica i de Telecomunicació, i especialment en l'àmbit de l'energia solar fotovoltaica.

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Josep Maria Nadal i Farreras, del Departament de Filologia i Filosofia de la Universitat de Girona, en reconeixement a la seva trajectòria professional, durant la qual s'ha dedicat a la gestió universitària, a la formació de professorat i a la docència, essent un dels principals responsables de la concreció i consolidació de la disciplina acadèmica relativa a la història de la llengua catalana.

Atorgar la distinció Jaume Vicens Vives, com a premi individual, al professor Azael Fabregat Llangostera, del Departament d'Enginyeria Química de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili, en reconeixement a la seva tasca...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR