DECRET 30/1982, de 18 de febrer, de creació de la Direcció General de Serveis d'Informàtica, adscrita al Departament de la Presidència.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La complexitat tËcnica i administrativa que comporta organitzar els sistemes d'inform‡tica de l'AdministraciÛ de la Generalitat fa necess‡ria la creaciÛ d'un Úrgan especialitzat que s'encarregui de dur a terme la planificaciÛ i coordinaciÛ en matËria de tractament de la informaciÛ, segons les necessitats actuals, les previsibles i les que en el futur es puguin produir en els Departaments i organismes de la Generalitat.

En virtut d'aixÚ i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea la DirecciÛ General de Serveis

d'Inform‡tica, adscrita al Departament de la PresidËncia.

Article segon

- Corresponen a la DirecciÛ General de

Serveis d'Inform‡tica:

- La planificaciÛ, la supervisiÛ i la coordinaciÛ dels mitjans i activitats adequats per satisfer les necessitats de tractament de la informaciÛ de l'AdministraciÛ de la Generalitat, aixÌ com l'execuciÛ dels plans que en aquest respecte s'elaborin.

- L'assessorament, l'orientaciÛ i la informciÛ als Departaments i organismes de la Generalitat en matËria de sistemes inform‡tics, per tal de fer possible una coordinaciÛ global.

Disposicions finals

Prime...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR