ORDRE de 7 de maig de 2001, sobre delegació de funcions del conseller de Política Territorial i Obres Públiques en les comissions d'Urbanisme de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 7 de maig de 2001, sobre delegació de funcions del conseller de Política Territorial i Obres Públiques en les comissions d’Urbanisme de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.

L’article 6.2 del Decret legislatiu 1/1990, de 12 de juliol, pel qual s’aprova la refosa dels textos legals vigents a Catalunya en matèria urbanística, reconeix als òrgans urbanístics la facultat de delegar, per un termini determinat i renovable, l’exercici de les facultats que considerin convenients per a més gran eficàcia dels serveis.

Atès que la delegació en les comissions d’Urbanisme de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida de l’exercici de facultats del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, s’ha mostrat com un mitjà eficaç de resolució dels assumptes, en benefici tant de l’Administració com dels administrats;

Atès que la naturalesa, el volum i la complexitat tècnica dels expedients aconsellen que la seva resolució es diversifiqui territorialment;

Per tot això, i vista la Resolució de 25 d’abril de 1997, sobre delegació de funcions del conseller de Política Territorial i Obres Públiques en les comissions d’Urbanisme,

Ordeno:

Article 1

Es deleguen en les comissions d’Urbanisme de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida les facultats de resoldre definitivament plans parcials, plans especials, programes d’actuació urbanística, ordenances, normes complementàries de planejament i catàlegs que es refereixin a capitals de província, poblacions de més de cinquanta mil habitants o que afectin diversos municipis, i els corresponents avançaments.

Així mateix, es delega en tot cas a aquestes comissions la resolució definitiva dels plans especials que preveu l’article 29.2 del Decret legislatiu 1/1990, de 12 de juliol.

Article 2

En els acords adoptats per delegació es farà constar expressament aquesta circumstància.

Article 3

Aquesta delegació tindrà una durada màxima de quatre anys i podrà ser revocada en qualsevol moment, totalment o parcialment, per l’òrgan delegant, quan les circumstàncies ho aconsellin.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 7 de maig de 2001

Pere Macias i Arau

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

(01.117.054)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR