DECRET 205/2005, de 27 de setembre, pel qual es crea el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET

205/2005, de 27 de setembre, pel qual es crea el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya estima necessari impulsar el reconeixement a persones, entitats o organismes sensibilitzats per temes ambientals i d'habitatge.

En aquest Decret s'estableix la regulació reformada del Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, en les seves diferents modalitats, que es convocaran segons els criteris que amb caràcter general s'estableixen. Així mateix, es posa de manifest la voluntat del Govern que aquest Premi assoleixi un alt grau de reconeixement i d'importància dins la societat de Catalunya.

La finalitat última del Premi és la d'atorgar públic testimoni de reconeixement a la labor de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que hagin contribuït de manera notòria a la conservació, prevenció, protecció i difusió, entre d'altres, de temes relacionats amb els àmbits de competències del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Per això, el Premi es preveu atorgable, en diferents modalitats, per a accions de recerca, desenvolupament i innovació, a les iniciatives de protecció i de millora del medi ambient i, finalment, a les actuacions de gestió dels residus.

Per tot això, a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte i àmbit

Es crea el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya d'acord amb les modalitats i característiques següents:

  1. Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per a projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental en els àmbits de la qualitat ambiental, les energies renovables, la protecció de la biodiversitat, dels espais naturals i la gestió sostenible del territori, la gestió ambiental de l'aigua, la sostenibilitat en l'edificació, la millora de la qualitat de l'aire i la meteorologia.

  2. Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya a les iniciatives de protecció i millora del medi ambient (actuacions singulars i trajectòria), en els àmbits de la qualitat ambiental, les energies renovables, la protecció de la biodiversitat, dels espais naturals i la gestió sostenible del territori, la gestió ambiental de l'aigua, la sostenibilitat en l'edificació i la millora de la qualitat de l'aire.

  3. Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per actuacions de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR