DECRET 157/1988, d'11 de juliol, pel qual es crea la Comissió per a les relacions institucionals amb l'Estat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atesa la conveniència de crear una Comissió consultiva que informi i assessori políticament el President de la Generalitat en les qüestions relatives a les relacions institucionals amb l'Estat; En virtut d'això, i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea en el si de la Presidència de la Generalitat una Comissió com a òrgan col·legiat de caràcter consultiu i sense personalitat jurídica que informarà i assessorarà políticament el President de la Generalitat en tot el que faci referència a les relacions amb les institucions de l'Estat i les seves administracions. Article 2

2.1 Formaran part d'aquesta Comissió, per raó dels càrrecs respectius que ocupen, les persones següents:

Macià Alavedra i Moner. Agustí M. Bassols i Parés. Josep M. Cullell i Nadal. Miquel Roca i Junyent. Ramon Trias i Fargas.

2.2 Presidirà la Comissió el President de la Generalitat i n'ocuparà la Vice-presidència el senyor Miquel Roca i Junyent.

2.3 La Comissió esmentada tindrà el suport tècnic i jurídic que es determini.

Article 3

Els components d'aquesta Comissió no percebran, per raó de les funcions encomanades, dietes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR