DECRET 267/1984, de 26 de juliol, pel qual es crea i regula el Servei d'Inspecció del Joc.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 329/1986.

La Llei 15/1984, de 20 de març, del Joc, estableix en el seu article desè que, per tal de garantir el compliment més exacte del que disposa la mateixa Llei, correspon al Depatrament de Governació el control dels aspectes administratius i tècnics del joc, així com de les empreses i locals que s'hi dediquin. Amb aquesta finalitat, la Llei ordena la creació i organització d'un Servei especial d'Inspectors del Joc.

En estricte compliment de la disposició esmentada, el present Decret crea i regula el Servei d'Inspecció del Joc, que tindrà com a funció primordial la inspecció de les màquines recreatives, locals i empreses operadores i, en general, el control del compliment de les normes que regulen el joc per part de les empreses i establiments que exerceixin activitats que hi estiguin relacionades.

Conseqüentment, en ús de les facultats que em confereix la legislació vigent, a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu,

Ordeno:

Article primer

- El Servei d'Inspecció del Joc, integrat

en la Policia Autonòmica-Mossos d'Esquadra, depèn, a tots els efectes, de la Direcció General de Seguretat Ciutadana del Departament de Governació.

Article segon

- La competència del Servei d'Inspecció

del Joc s'estendrà a tot el territori de Catalunya.

Article tercer

- Són funcions de la Inspecció:

  1. La inspecció de les màquines recreatives tipus A, B i C, així com dels locals on estiguin instal·lades i de les empreses operadores.

  2. El control del compliment de la Llei del Joc i de les normes administratives i tècniques vigents, per part de les empreses i locals que es dediquin al joc o exerceixin activitats que hi estiguin relacionades, així com la inspecció dels establiments.

  3. Denunciar a la Inspecció Fiscal i Financera les infraccions que en matèria de taxes es descobreixin.

  4. Evitar la comissió de fraus en el desenvolupament dels jocs.

Article quart

- Els titulars de les empreses i locals a

què es refereixen els apartats a) i b) de l'article anterior que gestionin o explotin el joc i màquines recreatives A, B i C, i en general tots aquells locals en què es desenvolupi algun tipus de joc, són obligats a facilitar l'actuació de la Inspecció. La resistència es considerarà falta molt greu.

Article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR