DECRET 311/1985, de 25 d'octubre, pel qual s'aprova el Pla de Carreteres de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

La Llei 6/1985, d'11 de juliol, d'Ordenació de les Carreteres de Catalunya que assenyala la importància de la xarxa viària com a element determinant de l'ordenació del territori, disposa la redacció del Pla de Carreteres de Catalunya amb caràcter de Pla Territorial Sectorial d'acord amb les previsions de la Llei 23/1983, de 21 de novembre, de Política Territorial.

Segons l'article 19.1 d'aquesta darrera Llei, l'aprovació dels Plans Territorials Sectorials correspon al Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques va redactar el Pla de Carreteres de Catalunya, que fou sotmès, tot seguit, a un període d'informació institucional fins al 31 de desembre de 1983 en virtut de la Resolució de la Direcció General de Carreteres de data 28 d'octubre del mateix any.

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic 1

S'aprova el Pla de Carreteres de.

Catalunya -en el qual s'inclouen les modificacions introduïdes després de la informació institucional- amb el caràcter de Pla Territorial Sectorial, compost per Memòria, Normes Tècniques, Plànols, Quadre de preus unitaris, valoració d'actuacions i sistema de finançament i annexos de l'1 al 7. 2. Seran vinculants per a l'administració les Normes Tècniques, el Plànol de la Xarxa Bàsica "Característiques tècniques i qualificació" (Plànol núm. 10), i la llista provisional de camins de possible inclusió a la xarxa de carreteres (Annex 6); aquest darrer document solament fins a l'aprovació, amb caràcter definitiu, dels Plans Zonals previstos en la disposició addicional tercera de la Llei 16/1985.

Barcelona, 25 d'octubre de 1985

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Xavier Bigatà i Ribé Conseller de Política Territorial i Obres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR