DECRET 179/2009, de 17 de novembre, de concessió dels guardons del Turisme de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyDecret

DECRET

179/2009, de 17 de novembre, de concessió dels guardons del Turisme de Catalunya.

Amb la finalitat de recompensar els esforços d'aquelles persones, empreses o institucions en favor del desenvolupament del turisme al nostre país, el Decret 241/2005, de 8 de novembre, regula els guardons del turisme.

L'article 2 del Decret 241/2005 va establir que la Medalla d'Honor i la Placa d'Honor seran concedides pel Govern de la Generalitat a proposta del conseller competent en matèria de turisme.

L'Ordre IUE/365/2009, de 20 de juliol (DOGC núm. 5432, de 30.7.2009), va obrir la convocatòria per a l'atorgament dels guardons del Turisme de Catalunya i va establir el procediment de proposta i selecció dels guardonats i guardonades i el nombre de guardons per concedir l'any 2009.

L'article 32.c) de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, estableix que les decisions del Govern consistents en concessions d'honors i distincions adoptaran la forma de decret.

Per tot això, i vistes les candidatures presentades, a proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la Medalla d'Honor del Turisme de Catalunya al senyor Jaume Soteras i Font, president del Grup Soteras, de Castelldefels.

Article 2

Atorgar la Placa d'Honor del Turisme de Catalunya al Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de Girona.

Barcelona, 17 de novembre de 2009

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR