DECRET 76/1989, de 13 de març, pel qual es crea un institut de batxillerat a Premià de Mar.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per tal de donar satisfacciÛ a la demanda de places escolars a batxillerat de conformitat amb la programaciÛ efectuada en aquest respecte, i, per altra banda, per a la mÈs correcta distribuciÛ dels professors que exerceixen la seva funciÛ docent al centre objecte de la present disposiciÛ, s'ha considerat adequat que la creaciÛ del nou institut es faci per desdoblament d'un altre i per transformaciÛ de l'extensiÛ que hi era adscrita.

Per aixÚ, i segons el que disposa l'article 17 de la Llei org‡nica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educaciÛ, a proposta del Conseller d'Ensenyament, i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea un institut de batxillerat a Premi‡ de Mar, emplaÁat al carrer de Rafael de Casanovas, s/n, per desdoblament de l'institut de batxillerat Jaume Almera, de Vilassar de Dalt, i per transformaciÛ de l'extensiÛ de batxillerat adscrita al mateix institut.

Article 2

El Conseller...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR