DECRET 51/1982, d'11 de febrer, creant el Premi de la Generalitat de Catalunya al Foment de l'Exportació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 92/1988.

El futur de l'economia catalana està lligat amb la capacitat dels seus sectors productius i de serveis d'integrar-se als corrents internacionals del comerç exterior i d'assolir nivells eficaços de competitivitat en els mercats internacionals. Cal, per tant, intensificar els esforços de tots els sectors per millorar aquesta capacitat i, consegüentment, per afavorir l'exportació. Aquesta via és, a més, instrument imprescindible per avançar en el procés de reestructuració del sistema productiu i per a la millora dels nivells d'ocupació.

Amb la present disposició la Generalitat vol estimular les persones, les empreses i les institucions de Catalunya perquè prenguin iniciatives i intensifiquin llurs esforços orientats a millorar els corrents d'exportació i a enfortir la posició de llurs productes i serveis en el mercat estranger, fent reconeixement públic de la tasca realitzada amb aquest fi.

Ateses aquestes consideracions, a proposta del Conseller de Comerç i Turisme i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

- Es crea el Premi de la Generalitat de Catalunya

al Foment de l'Exportació.

Article 2

- L'esmentat premi està destinat a distingir les

persones individuals, empreses o entitats, domiciliades o amb seu social a Catalunya que, en el transcurs de l'any precedent a la data de la concessió del premi, s'hagin destacat per la seva activitat i per les seves iniciatives relacionades amb el sector de l'exportació.

Article 3

- El premi consistirà en una placa de marbre

negre vinçat de 21 x 26 x 15 cm sobre la qual apareix una placa de plata de 16 x 12 cm. A la part superior central de la placa, hi haurà gravat, en esmalts de colors, l'escut de la Generalitat de Catalunya (mides: 30 x 36 mil·límetres). Sota de l'escut figuraran les inscripcions següents: "Premi de la Generalitat de Catalunya al Foment de l'Exportació", l'any corresponent i el nom de la persona, l'empresa o l'entitat guardonada. Es lliurarà una placa a cada guardonat en cas que el premi es concedeixi a més d'una persona, empresa o entitat.

Article 4

- El premi serà concedit durant el primer

semestre de cada any, amb referència expressa als mèrits contrets, durant l'any precedent, per les persones individuals, les empreses o les entitats premiades.

Article 5

- Els premis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR