Decret 654/2013, expedient 9/2013 - ordre d'execució

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAJUNTAMENT DE SON SERVERA
Rango de LeyDecret

Resultant l’intenta de notificació sense èxit a LUISA FERNANDA VILLANUEVA DAROCA en repetides ocasions, del Decret de batlia núm. 654/2013 referent a l’expedient 9/2013 – ordexecucio.

I resultant el que disposa l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, Llei de règim jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment administratiu comú. (LRJAP-PAC).

Es fa públic el seu contingut per un termini de 20 dies als efectes que la Llei estableix.

Son Servera, 25 de juny de 2013

El batle, Antoni Servera Servera

Referencia: 000009/2013-ORDEXECUCIO 01. Urbanisme

José Barrientos Ruiz, Batle President de l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears).

Atès l’informe realitzat per l’arquitecte tècnic muncipal, Eduardo Caldentey Gallardo, en data de 8 de maig de 2013, en la qual s’indica que l’immoble situat al CARRER LLAMBIES, DE NA, 5 d’aquest terme municipal, no es troba en les condicions adequades de seguretat i salubritat pel que fa a l’incompliment de l’establert a l’article 10 de la Llei 10/1990 de Disciplina Urbanística quant a que l’obra es troba en estat de construcció, amb indicis d’estar aturada des de fa uns mesos, sent el tancament del solar deficient, amb buits i obertures que faciliten l’accés al mateix, i que una vegada a l’interior del solar, l’obra no presenta impediments per accedir a les seves distintes plantes. Hi ha buits horitzontals sense cap tipus de protecció que impedeixi una possible caiguda pel seu interior, s’observa en els distints nivells, fronts i buits verticals amb nul·la o deficient protecció amb possible caiguda a distint nivell.

Fent ús de les atribucions que m’han estat conferides,

RESOLC,

Iniciar, de conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 10/1990, de 23 d’octubre, de disciplina urbanística, un expedient per a mantenir en adequades condicions de seguretat i salubritat l’immoble situat al CARRER LLAMBIES, DE NA, 5 sent les persones interessades FEBRER HERMANOS, S.A. en qualitat de promotor, LUISA FERNANDA VILLANUEVA DAROCA en qualitat d’arquitecta, SEBASTIÀ JAUME MESTRE en qualitat d’arquitecte tècnic municipal, GUILLEM JAUME SUREDA en qualitat de coordinardor de seguretat i salut laboral i MELCHOR MASCARÓ, S.A. en qualitat de constructor, i amb aquest efecte:

  1. Concedir al propietari FEBRER HERMANOS S.A. d’acord amb el que disposa l’article 84 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, un termini de 10 dies hàbils per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR