DECRET de l'Ajuntament de Badalona, sobre aprovació de factures.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Badalona, sobre aprovació de factures.

Atès l'expedient de contractació que es segueix per l'execució de Serveis de manteniment i conservació, durant l'any 2005, de l'aparell elevador de l'edifici municipal "Teatre Zorrilla" de Badalona. No renovable automàticament per anys succesius.

Atès que el/la Regidor de l'Àmbit dels Serveis del Territori, Francesc López Guardiola, ha dictat una resolució de data 14/02/2005, aprovant la contractació a ZARDOYA OTIS,S.A., per l'execució del contracte de l'expedient de referència; i que aquesta empresa/professional ha presentat la FACTURA de part dels treballs realitzats.

Atès que l'esmentada factura, i que correspon a part/la totalitat de la contractació, ha estat conformada pel tècnic municipal, pel que procedeix el seu pagament tal com preveu l'article 99 punt 2 del Text Refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, i legislació concordant.

Considerant que l'aprovació de factures per l'òrgan de contractació, són actes de reconeixement de l'obligació total determinada en la corresponent adjudicació i contracte (compromís de despesa legalment autoritzat i disposat).

El Regidor de l'Àmbit dels Serveis del Territori, Francesc López Guardiola, per delegació de decret d'Alcadia de data 15 de juliol de 2003,

RESOL

PRIMER.- Aprovar la FACTURA núm. 9DU6719 M de data 01/05/2005 presentada per l'Empresa/professional ZARDOYA OTIS,S.A. (NIF: A 28 011 153), i que ha estat conformada pel tècnic municipal facultat pel seguiment dels treballs, per import 574,62,- EUR i que correspon a manteniment i conservació, durant l'an 2005, de l'aparell elevador de l'edifici municipal "Teatre Zorrilla" de Badalona. No renovable automàticament per anys succesius, que li va ser adjudicat per resolució del Regidor de l'Àmbit dels Serveis del Territori de data 14/02/2005; i autoritzar el pagament de la despesa originada per l'esmentada FACTURA, que haurà d'ésser aplicada a la partida 06490 / 45173 / 21201 amb número d'operació ADRC 5491 del pressupost municipal prorrogat.

Badalona, 10 de maig de 2005

Francesc López Guardiola

Regidor de l'Àmbit dels Serveis del Territori

Juan Ignacio Soto Valle

Secretari general

Julián Álamo Guijarro

Interventor municipal

El Regidor de l'Àmbit dels Serveis del Territori, Francesc López Guardiola, per delegació de decret d'Alcadia de data 15 de juliol de 2003, amb data 10/05/2005 ha dictat un decret amb el següent tenor literal:

"PRIMER.- Aprovar la FACTURA...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR