Decret 87/2015, de 23 d’octubre, de nomenament de vocals de la Junta Electoral de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

L’apartat 3 de l’article 7 de la Llei 8/1986, de 26 de novembre, electoral de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que els membres de la Junta Electoral de les Illes Balears han de ser nomenats per decret del Govern de la Comunitat Autònoma i que el seu mandat ha de continuar fins a la presa de possessió de la nova Junta Electoral, a l’inici de la legislatura següent.

Conformement al que estableix l’apartat 1 de l’article 7 de la Llei 8/1986, la Junta Electoral de les Illes Balears està integrada per:

En data 16 d’octubre de 2015, el Parlament de les Illes Balears va informar que la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, d’acord amb el que estableix l’apartat 1a de l’article 7 de la Llei 8/1986, va formalitzar, en la sessió del dia 16 de setembre de 2015, l’elecció, per insaculació, dels vocals, magistrats del Tribunal Superior, que han d’integrar la Junta Electoral de les Illes Balears.

D’altra banda, la Mesa del Parlament, en la sessió del dia 7 d’octubre de 2015, i de conformitat amb el que estableix l’apartat 2 de l’article 7 de la Llei 8/1986, acordà designar els vocals no judicials que han de formar part de la Junta Electoral de les Illes Balears.

Per tot això, a proposta de la presidenta de les Illes Balears i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió del dia 23 d’octubre de 2015,

DECRET

Primer

Es nomenen membres de la Junta Electoral de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR