Decret 5/2016, de 6 d’abril, de la presidenta de les Illes Balears, de modificació del Decret 8/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorPRESIDÈNCIA DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyDecret

D’acord amb el que disposen els articles 56.1 de l’Estatut d’autonomia, 11 c de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, i 5 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, correspon a la presidenta determinar la composició del Govern i configurar l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma mitjançant la creació i l’extinció de les conselleries.

En el marc de la reestructuració departamental del Govern de les Illes Balears s’ha considerat oportú canviar la denominació de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura.

Per això, en ús de les atribucions que em confereixen les disposicions esmentades, dict el següent

DECRET

Article 1

Es modifica l’apartat 2 de l’article 1 del Decret 8/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en el sentit de canviar la denominació de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura, que passa a dir-se:

— Conselleria de Transparència, Cultura i Esports

Article 2

La modificació de la denominació de la Conselleria esmentada no suposa cap modificació de les seves atribucions, competències i funcions ni de la seva estructura orgànica bàsica.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR