Decret 12/2020, de 13 de març, de modificació del nomenament d’un membre en el Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, integrat en el grup III, en representació del Consell Insular de Formentera

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

L'article 78 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, d'acord amb la redacció de la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, disposa que el Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (CES) és l'òrgan col·legiat de participació, estudi, deliberació, assessorament i proposta en matèria econòmica i social, i que una llei del Parlament n'ha de regular la composició, la designació dels membres, l'organització i les funcions.

En compliment de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, es va aprovar la Llei10/2000, de 30 de novembre, del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (BOIB núm. 150, de 9 de desembre), l'article primer de la qual estableix que el CES té la naturalesa d'òrgan col·legiat de caràcter consultiu, de participació, estudi, deliberació, assessorament i proposta en matèria econòmica i social.

Mitjançant el Decret 65/2016, d'11 de novembre (BOIB núm. 143, de 12 de novembre), es varen nomenar els membres titulars i suplents del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears.

El 5 de març de 2020, el secretari general del Consell Insular de Formentera va comunicar al Consell Econòmic i Social la voluntat de substituir un dels seus representants en aquest Consell i va proposar el senyor Josep Antoni Mayans Mesquida en substitució del senyor Pablo Serra Serra. Aquesta substitució va ser acordada pel Ple del Consell Insular de Formentera de 8 de juliol de 2019 (BOIB núm. 102, de 25 de juliol).

D'acord amb l'article 5.3 de la Llei10/2000, de 30 de novembre, els membres del grup III han de ser designats pel Govern de les Illes Balears, una vegada consultades les institucions, entitats i associacions pertinents.

L'article 5.4 de la Llei 10/2000, de 30 de novembre, estableix que el Consell...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR