Decret 10/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es regula el règim de suplències del vicepresident, dels consellers i de les conselleres del Govern de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
Rango de LeyDecret

El Decret 8/2021, de 13 de febrer, modifica el Decret 9/2019, de 2 de juliol, pel qual es determina la composició del Govern i l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, extingint i creant determinades conselleries.

El Decret 9/2021, de 13 de febrer, nomena els consellers membres del Govern de les Illes Balears.

Atesa la conveniència de garantir en tot moment l'acció de govern en els casos d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment temporal del vicepresident, dels consellers i de les conselleres, i de conformitat amb el que disposen els articles10.g) i 46.3.b) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, que atribueixen a la presidenta la facultat d'establir el règim de suplències dels membres del Govern, dict el següent

DECRET

Article 1

En els casos d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment temporal, el vicepresident, els consellers i les conselleres han de ser suplerts en les seves funcions de la manera següent:

· El conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica ha de ser suplert per la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

· La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat ha de ser suplerta per la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors.

· La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors ha de ser suplerta per la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

· El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball ha de ser suplert pel conseller de Mobilitat i Habitatge.

· La consellera d'Afers Socials i Esports ha de ser suplerta pel conseller de Medi Ambient i Territori.

· El conseller d'Educació i Formació Professional ha de ser suplert per la consellera de Salut i Consum.

· La consellera de Salut i Consum ha de ser suplerta pel conseller d'Educació i Formació Professional.

· El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura ha de ser suplert per la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors.

· El conseller de Medi Ambient i Territori ha de ser suplert per la consellera d'Afers Socials i Esports.

· La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha de ser suplerta pel conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica.

·...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR