DECRET 339/1982, de 16 de setembre, sobre declaració d'urgència sobre diverses obres del programa d'inversions en Obres Públiques, any 1982.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 230/1982, de 13 de juliol, aprovà el text de la Llei de Pressupost de la Generalitat i les seves entitats autònomes per al 1982, que entrarà en vigor el 4 d'agost de 1982.

Atesa la trascendència que per a l'interès general té el compliment del programa d'inversions en Obres Públiques, queda justificat que, excepcionalment, es declari la urgència en la tramitació dels expedients corresponents;

Per tant, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, prèvia deliberació del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Totes les obres incloses en l'Annex, quan

els seus projectes estiguin reglamentàriament aprovats, tindran la consideració d'interès general i portaran implícites les següents declaracions:

  1. La d'urgència, a efectes d'aplicació de l'article 52 de la Llei de 16 de desembre de 1954, sobre expropiació forçosa.

  2. La de tramitació urgent, d'acord amb l'article 90 del Reglament General de Contractació de l'Estat, en relació amb els expedients de contractació, d'assistència tècnica, obres i subministraments, amb càrrec als Pressupostos de despeses de la Generalitat i de les seves entitats autònomes.

  3. La de reconeguda urgència, als efectes d'aplicació de l'article 117 del Reglament General de Contractació, per l'acord de contractació directa.

Article segon

- En la tramitació dels expedients de

contractació es dispensarà el requisit previ de disponibilitat de terrenys a què es refereixen els articles 81 a 83 del Reglament General de Contractació sens perjudici que l'ocupació efectiva d'aquells no es realitzi fins que s'hagi formalitzat l'acta d'ocupació.

Disposicions finals

Primera.

- Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat.

Segona.

- S'autoritza el Conseller d'Economia i Finances per dictar les disposicions que siguin necessàries per al desplegament, l'eficàcia i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR