CORRECCIÓN DE ERRATAS en el Decreto ley 1/2023, de 28 de febrero, por el que se establecen medidas extraordinarias y urgentes para hacer frente a la situación de sequía excepcional en el ámbito del distrito de cuenca fluvial de Cataluña (DOGC núm. 8866, de 2.3.2023).

Fecha de disposición10 Marzo 2023
Fecha de publicación14 Marzo 2023
EmisorDepartament de la Presidència

Després d'observar una errada al text català i castellà de l'esmentat Decret llei, tramès al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i publicat al núm. 8866, de 2 de març de 2023, se'n detalla l'oportuna correcció:

A la pàgina 5, apartat 2 de l'article 5, on diu:

“5.2 La destinació a l'abastament de població de recursos hídrics procedents de pous en desús concedits per a altres usos en municipis o unitats d'explotació que es trobin en situacions d'excepcionalitat i d'emergència s'ha de tramitar mitjançant el procediment previst en l'article 9.1.”

Ha de dir:

“5.2 La destinació a l'abastament de població de recursos hídrics procedents de pous en desús concedits per a altres usos en municipis o unitats d'explotació que es trobin en situacions d'excepcionalitat i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR