DECRET 536/1983, de 6 de desembre, de creació del Servei de Coordinació d'Activitats Radioactives en la Secretaria General del Departament d'Indústria i Energia.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

El Decret 110/1981, de 4 de maig, va assignar al Departament d'Indústria i Energia els serveis que en matèria d'Indústria, Energia i Mines foren transferits a la Generalitat de Catalunya.

Atesa l'especificitat dels temes relacionats amb activitats radioactives en totes les seves formes i atesa la necessitat de part del Departament d'Indústria i Energia de coordinar totes les seves actuacions i les que se li puguin delegar o transferir en el futur;

A proposta del Conseller d'Indústria i Energia i prèvia deliberació del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea el Servei de Coordinació

d'Activitats Radioactives dependent de la Secretaria General del Departament d'Indústria i Energia.

Article segon

- Correspon al Servei de Coordinació

d'Activitats Radioactives les funcions següents:

  1. Informar sobre totes aquelles qüestions que tinguin relació amb instal·lacions nuclears i radioactives i que siguin competència del Departament.

  2. Coordinar les actuacions que actualment exerceix el Departament d'Indústria i Energia i les que li puguin ser traspassades o delegades en matèria d'instal·lacions nuclears i radioactives.

  3. Totes aquelles qüestions que li encomani el Conseller o el Secretari General.

Disposicions finals Primera.

- Es faculta el Conseller d'Indústria i Energia a dictar les disposicions necessàries per al desenvolupament d'aquest Decret.

Segona.

- Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR