RESOLUCIÓ GAP/1062/2006, de 7 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/008/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/1062/2006, de 7 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/008/06).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant un lloc de responsable de Coordinació d'Obres i Projectes.

L'esmentat lloc consta a la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de responsable de Coordinació d'Obres i Projectes del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/008/06), que es detalla en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que consten en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, en el Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el Registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 7 d'abril de 2006

P. D. (Resolució GAP/618/2004, DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens i Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: responsable de Coordinació d'Obres i Projectes.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Direcció de Serveis.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 22.

Complement específic: 6.905,52 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

.2 Requisits de participació

Grup: C.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: únicament d'administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos administratiu de la Generalitat de Catalunya.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Projectar, coordinar i dur a terme l'execució de totes les actuacions referides als immobles del Departament de Governació i Administracions Públiques i tot allò que faci referència a les obres que afectin el Departament, d'acord amb les instruccions del superior jeràrquic, per tal de garantir l'òptima distribució dels espais i el seu correcte funcionament.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Fer propostes de racionalització i aprofitament dels espais del Departament i coordinar-ne l'execució.

b) Coordinar i supervisar el manteniment de les instal·lacions dels immobles.

c) Supervisar la compra de mobiliari, l'alienació i totes les variacions per millorar l'aprofitament del material.

d) Controlar les incidències i la despesa en telefonia.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

a) Elabora i manté permanentment actualitzats els plànols de distribució i d'instal·lacions de serveis de totes les dependències del Departament.

b) Supervisa i dóna suport a l'especialista d'audiovisuals.

c) Coordina la gestió de les aplicacions informàtiques del Servei de Règim Interior.

d) Manté actualitzat el quadre dels locals gestionats pel Departament, amb dades sobre superfícies, costos de lloguer, etc.

e) Participa en el grup de treball sobre energia elèctrica de la Comissió Central de Subministraments en representació del Departament.

f) Tramita, en el marc de les competències del Servei de Règim Interior, els expedients patrimonials d'adquisició de béns immobles (compra o lloguer).

g) Proposa moviments interns de personal per racionalitzar i aprofitar al màxim els espais.

h) Supervisa la compra de mobiliari per al Departament.

i) Coordina els trasllats interns.

j) Revisa les instal·lacions del Departament i proposa les actuacions necessàries.

k) Manté les relacions amb els administradors i els propietaris dels locals on el Departament està radicat.

l) Elabora i manté actualitzat a la Intranet del Departament tot allò que fa referència als serveis generals oferts pel Servei de Règim Interior.

m) Elabora i porta a terme un programa de bones pràctiques ambientals.

n) Representa el Departament en la Comissió de Medi Ambient.

o) Coordina i perfecciona, en el marc de les competències del Servei de Règim Interior, els circuits administratius, els impresos i els documents.

p) Elabora i manté una base de dades de les actuacions de manteniment dutes a terme.

q) Cerca nous locals per atendre les necessitats d'espai de les unitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR