RESOLUCIÓ GAP/493/2005, de 22 de febrer, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/002/05).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/493/2005, de 22 de febrer, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció General d'Administració Local (convocatòria de provisió núm. GO/002/05).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant un lloc de responsable de la gestió informàtica de Programes de Cooperació Econòmica Local de la Direcció General d'Administració Local.

El lloc de treball esmentat consta a la relació dels llocsde treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vistl'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de responsable de la gestió informàtica de Programes de Cooperació Econòmica Local de la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en eltermini de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució eal DOGC, al Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al Registre dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), a Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), a Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), a Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) o a les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 22 de febrer de 2005

P. D. (Resolució GAP/618/2004, DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens i Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: responsable de la gestió informàtica de Programes de Cooperació Econòmica Local.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Direcció General d'Administració Local.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 20.

Complement específic: 5.629,92 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

.2 Requisits de participació

Grup: C.

Mobilitat: Administració de la Generalitat deCatalunya.

Col.lectiu de cossos: únicament d'administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos administratiu de la Generalitat de Catalunya.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Coordinar, gestionar i controlar totes les actuacions informàtiques que es produeixin dins l'àmbit del Pla únic d'obres i serveis deCatalunya (PUOSC), tant a nivell intern com en les relacions amb els diferents organismes vinculats directament al Servei de Cooperació Local, d'acord amb les instruccions donades pels superiors jeràrquics i amb la normativa vigent aplicable, per tal que la gestió informàtica dels diferents programes de cooperació local es puguin desenvolupar amb tota normalitat. Això inclou l'anàlisi i comprovació de totes les dades que s'introdueixen en el programa de gestió del PUOSC, així com la supervisió de totes i cadascuna de les actuacions des de la seva fase de sol·licitud pels ens locals fins a la seva liquidació pressupostària.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Controlar i gestionar la base de dades del programa de gestió del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya.

b) Controlar i gestionar la base de dades personal dels membres de la Comissió de Cooperació Local de Catalunya i de la gestió dels canvis que s'hi produeixen, així com de la base de dades de danys catastròfics que es gestionen através del Servei de Cooperació Econòmica Local.

c) Donar suport operatiu als usuaris de les diferents bases de dades esmentades i coordinar les disfuncionalitats que del seu ús se'n derivin amb el servei informàtic del Departament.

d) Controlar igestionar els programes i enllaços que a través d'internet puguin afectar directament el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), així com de les funcionalitats que s'ofereixen als ens locals per facilitar els tràmits administratius amb el PUOSC, a través de la plataforma eaCat.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

  1. És responsable de l'elaboració del disseny, de les funcions i dels llistats i documents que ha de dur a terme el programa del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya, així com el seu control i seguiment.

  2. Solventa totes les incidències que es derivin tant de la gestió diària del programa com de les disfuncionalitats que aquest pugui generar.

  3. Controla la introducció informàtica de les dades dels diversos programes del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya, per tal que sigui correcte i no presenti anomalies posteriors. Això implica el control dels cinc serveis del Pla d'obres, adscrits a les corresponents delegacions territorials del Govern.

  4. Elabora expedients del Pla general i plans específics del PUOSC, que seran publicats al DOGC, així com de les disposicions relatives a les noves inclusions d'obres.

  5. Consulta i interpreta dades, elabora llistats i informes pel que fa al programa de gestió del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya.

  6. S'encarrega del manteniment informàtic del banc de dades del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (unes 5.000 actuacions per quadrienni).

  7. S'encarrega del manteniment informàtic del banc de dadesd'ajuts extraordinaris i ajuts catastròfics absorbits pel Pla únic d'obres i serveis de Catalunya.

  8. Controla les dades i la introducció informàtica dels pagaments que es realitzen als ens gestors...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR