RESOLUCIÓ REP/2623/2006, de 25 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament de Relacions Institucionals i Participació.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

REP/2623/2006, de 25 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament de Relacions Institucionals i Participació.

Atès el que estableixen el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, i altra normativa d'aplicació;

Vista la relació de llocs de treball vigent del personal laboral del Departament de Relacions Institucionals i Participació;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el tràmit corresponent;

Vist que la Secretaria d'Administració i Funció Pública ha emès l'informe previ preceptiu;

Vist que s'ha dut a terme el que disposa la normativa quant als drets que en aquesta matèria corresponen als representants dels treballadors;

En ús de les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

Convocar concurs de canvi de destinació per a la provisió del lloc de treball de personal laboral fix del Departament de Relacions Institucionals i Participació que es detalla a l'annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden formular reclamació administrativa prèvia a la via laboral davant el secretari general del Departament, en el termini de 20 dies a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Denegada la reclamació o transcorregut un mes sense notificació de la resolució, les persones interessades poden interposar demanda davant la jurisdicció social, en el termini de dos mesos, d'acord amb el que preveu l'article 125.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en concordança amb l'article 69 de la Llei de procediment laboral.

Així mateix, contra els actes que es derivin de l'actuació de l'òrgan tècnic d'avaluació, les persones interessades poden formular reclamacions davant el secretari general del Departament, en el termini de quinze dies a comptar de l'endemà de la notificació o exposició de l'acte corresponent.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altra reclamació o recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos legítims.

Barcelona, 25 de juliol de 2006

P.D. (Resolució REP/1384/2006, de 25 d'abril, DOGC núm. 4631, d'11.05.2006)

Josep Vendrell i Gardeñes

Secretari general

Annex 1

Bases

.1 Llocs de treball objecte de la convocatòria

Es convoca concurs de canvi de destinació per a la provisió del lloc de treball del Departament de Relacions Institucionals i Participació que figura a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.2 Participants

2.1 Pot prendre part en aquest concurs de canvi de destinació el personal laboral fix de l'Administració de la Generalitat, dins l'àmbit d'aplicació que estableix l'article 2 del VI Conveni col·lectiu únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya, que estigui en situació d'actiu o d'excedència voluntària i que reuneixi els requisits que especifiquen la base 3 i la relació de llocs de treball.

2.2 Els treballadors en situació d'excedència que al moment d'aquesta convocatòria tinguin pendent la resolució d'una sol·licitud de reingrés hauran de participar-hi necessàriament, sempre que els llocs objecte de convocatòria siguin d'igual o similar categoria professional.

Es consideren llocs de categoria similar els inclosos dins el mateix grup retributiu que, pel contingut tècnic de les seves funcions, puguin ser desenvolupats amb eficàcia pel treballador que en té una altra categoria, atès el seu nivell d'aptitud i habilitats. Aquest reingrés comportarà l'adequació a la nova categoria professional.

2.3 El personal laboral fix amb discapacitats pot participar en igualtat de condicions que la resta de concursants sempre que puguin desenvolupar les funcions dels llocs de treball sol·licitats.

.3 Requisits

3.1 A la fase de reingrés d'excedents voluntaris poden prendre part els treballadors en situació d'excedència voluntària que hagin sol·licitat el reingrés, o el sol·licitin mitjançant aquest concurs, per ocupar vacants d'igual o similar categoria dins el mateix grup professional al qual pertanyien al moment en què van passar a aquesta situació, amb preferència d'obtenir plaça, d'acord amb el que estableixen els articles 23 i 49 del VI Conveni col·lectiu únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya, i sempre que reuneixin les condicions establertes per poder-hi reingressar.

3.2 Les modalitats en les quals poden participar són les següents:

Trasllat: a places de la mateixa categoria i, si n'hi ha, especialitat, de les que s'especifiquen a l'annex 2.

Canvi a categories englobades dins l'àrea de funcions: a places de diferent categoria i, si n'hi ha, especialitat, dins la mateixa àrea de funcions.

Canvi a categories englobades fora de l'àrea de funcions: a places de diferent categoria i, si n'hi ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR