RESOLUCIÓ EDC/2405/2005, de 28 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'Educació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDC/2405/2005, de 28 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'Educació.

Atès el que estableixen el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya, el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, i altra normativa d'aplicació;

Vista la Resolució EDC/3170/2004, de 15 de desembre, per la qual s'aproven les plantilles de personal docent dels centres docents públics dependents del Departament d'Educació per al curs 2004-2005 (DOGC núm. 4268, de 25.11.2004);

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el tràmit corresponent;

Vist que la Direcció General de la Funció Pública ha emès l'informe previ preceptiu;

Vist que s'ha dut a terme el que disposa la normativa quant als drets que, en aquesta matèria corresponen als representants dels treballadors;

En ús de les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

Article 1

Convocar concurs de canvi de destinació per a la provisió dels llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, que es detallen a l'annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, els interessats poden formular reclamació administrativa prèvia a la via laboral davant el/la secretari/ària general d'aquest Departament en el termini de 20 dies a comptar des de l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Denegada la reclamació o transcorregut un mes sense notificació de la resolució, la persona interessada pot interposar, en el termini de dos mesos, demanda davant la jurisdicció social, d'acord amb el que preveu l'article 125.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en concordança amb l'article 69 de la Llei de procediment laboral.

Així mateix, contra els actes que es derivin de l'actuació de l'òrgan tècnic d'avaluació, els interessats poden formular reclamacions davant el secretari general del Departament en el termini de quinze dies a comptar a partir de l'endemà de la notificació o exposició de l'acte corresponent.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altre reclamació o recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos legítims.

Barcelona, 28 de juliol de 2005

Ramon Martínez i Deu

Secretari general

Annex 1

Bases

.1 Llocs de treball objecte de la convocatòria

Es convoca concurs de canvi de destinació per a la provisió dels llocs de treball del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

Aquests llocs de treball s'inclouen dintre de l'àrea educativo-cultural de les àrees de funcions que figuren a l'annex 7 del VI Conveni col·lectiu únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya.

.2 Participants

2.1 Pot prendre part en aquest concurs de canvi de destinació el personal laboral fix de l'Administració de la Generalitat, dins l'àmbit d'aplicació que estableix l'article 2 del VI Conveni col·lectiu únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya, que es trobi en situació d'actiu o d'excedència voluntària i que reuneixi els requisits que s'especifiquen en la base 3 i a la relació de llocs de treball.

2.2 Els treballadors excedents que, en el moment d'aquesta convocatòria, tinguin pendent la resolució d'una sol·licitud de reingrés, hauran de participar-hi necessàriament, sempre i quan els llocs convocats siguin d'igual o similar categoria professional.

Per categoria similar, s'entén aquella inclosa dins el mateix grup retributiu que, pel contingut tècnic de les seves funcions, pugui ser desenvolupat amb eficàcia pel treballador que en té una altra, atès el seu nivell d'aptitud i habilitats. Aquest reingrés comportarà l'adequació a la nova categoria professional.

2.3 El personal laboral fix amb discapacitats pot participar en igualtat de condicions que la resta de concursants sempre que puguin desenvolupar les funcions dels llocs de treball sol·licitats.

.3 Requisits

3.1 Pot prendre part el personal laboral fix en situació d'actiu o en situació d'excedència voluntària que hagi sol·licitat el reingrés o el sol·liciti mitjançant aquesta convocatòria, d'acord amb el que estableixen els articles 23.2 i 49.1 del VI Conveni col·lectiu únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya, i sempre que reuneixin les condicions establertes per poder-hi reingressar.

3.2 Les modalitats per les quals hi poden participar són les següents:

Trasllat: a places de la mateixa categoria i, si n'hi ha, especialitat, de les que s'especifiquen a l'annex 2.

Canvi a categories englobades dins l'àrea de funcions: a places de diferent categoria i, si n'hi ha, especialitat, dins la mateixa àrea de funcions.

Canvi a categories englobades fora de l'àrea de funcions: A places de diferent categoria i, si n'hi ha, especialitat, d'una altra àrea de funcions, sempre que aquestes places siguin del mateix grup professional des del qual es concursi o del grup professional immediatament superior i es disposi de la titulació adient.

3.3 Per tal que els treballadors en actiu puguin participar en aquesta convocatòria, ha d'haver transcorregut un període de dos anys de treball efectiu en l'últim lloc de destinació obtingut per la mateixa modalitat.

3.4 Els requisits de participació s'han de reunir en la data de la publicació de la convocatòria al DOGC.

3.5 D'acord amb el que estableix l'article 23.2 del VI Conveni col·lectiu únic de personal laboral de la Generalitat de Catalunya no podran participar en la modalitat de canvi per ascens, mentre duri el compliment de la sanció, els treballadors que hagin estat sancionats amb la suspensió del dret a concórrer a proves selectives o concurs d'ascens per un període d'un o dos anys com autors o responsables d'una falta de caràcter greu o amb la sanció d'inhabilitació per a l'ascens per un període de dos a sis anys com autors-responsables d'una falta de caràcter molt greu.

.4 Mèrits i capacitats

La valoració dels diferents mèrits i capacitats per a l'adjudicació dels llocs de treball s'efectuarà d'acord amb el que preveu l'article 23.2 del VI Conveni col·lectiu únic del personal laboral de la Generalitat de Catalunya, fins a un màxim de 100 punts, i d'acord amb els conceptes següents:

4.1 Capacitats professionals.

L'experiència i la capacitat professionals es valoraran fins a 70 punts, d'acord amb el barem següent:

4.1.1 Per l'experiència en el desenvolupament de funcions iguals o similars de l'àrea corresponent, s'atorgaran fins a 30 punts, d'acord amb el barem següent:

a) Per l'experiència en el desenvolupament de funcions iguals de l'àrea corresponent, a raó de 2 punts per any de serveis.

b) Per l'experiència en el desenvolupament de funcions similars de l'àrea corresponent, a raó de 1 punt per any de serveis.

A efectes del còmput d'aquest mèrit, s'estimaran les fraccions inferiors a l'any, però no les inferiors a un mes.

4.1.2 Per valorar les capacitats i aptituds que garanteixin la idoneïtat respecte de la missió, les tasques i les responsabilitats dels llocs convocats, s'atorgaran fins a 40 punts, en funció de la seva acreditació mitjançant la realització d'una prova professional.

L'acreditació del grau d'idoneïtat mitjançant la realització de la prova és obligatòria per als candidats que optin per un lloc de treball de diferent grup, subgrup, categoria i/o especialitat del que actualment ocupen.

Restaran, en canvi, exempts de realitzar aquesta prova i obtindran directament els 40 punts, els candidats que, per trasllat o reingrés, optin per un lloc de treball del seu mateix grup, subgrup, categoria i/o especialitat.

4.2 Titulacions acadèmiques.

Les titulacions acadèmiques rellevants per al lloc de treball a proveir es valoraran fins a un màxim de 5 punts.

No es valoren les titulacions acadèmiques exigides com a requisit excloent per participar-hi, ni les que siguin necessàries per assolir la titulació exigida en la convocatòria, com tampoc les que siguin necessàries per assolir-ne altres de nivell superior que s'al·leguin com a mèrit.

4.3 Formació i perfeccionament.

4.3.1 Es valoren exclusivament els cursos de formació i/o perfeccionament que versin directament sobre matèries relacionades amb les tasques pròpies del lloc de treball convocat, en funció de la dificultat, la durada, els programes i l'existència de proves qualificadores, fins a un màxim de 10 punts.

Es tindran en especial consideració els coneixements que consten en l'apartat de formació específica de l'annex 2 d'aquesta convocatòria per a determinats llocs de treball.

4.3.2 Amb els mateixos criteris, i dins de la mateixa puntuació, es valoraran les publicacions, concerts i espectacles i l'activitat docent desenvolupada pels aspirants.

4.4 Coneixement de la llengua catalana.

El coneixement de la llengua catalana es valorarà fins a 5 punts, d'acord amb el barem següent:

Es valorarà el certificat de nivell superior de català (D) de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent amb 5 punts.

En tot cas, per a la valoració d'aquest mèrit, es tindrà en consideració el nivell de coneixement de la llengua catalana que consta a l'apartat 3 de l'annex 2.

No es valorarà la possessió d'un determinat nivell de català quan aquest s'estableixi com a requisit indispensable per participar-hi.

Les equivalències als esmentats nivells s'establiran segons el que disposen el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, i l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixement de català de la Secretaria de Política Lingüística.

4.5 Antiguitat.

L'antiguitat a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR