RESOLUCIÓ GRI/825/2003, de 27 de març, de modificació de la Resolució GRI/377/2003, de 5 de febrer, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GRI/825/2003, de 27 de març, de modificació de la Resolució GRI/377/2003, de 5 de febrer, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En data 24 de febrer de 2003, DOGC núm. 3829, es va publicar la Resolució GRI/377/2003, de 5 de febrer, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Atès que s'han detectat diverses errares als annexos de l'esmentada Resolució,

Resolc:

.1 Suprimir de l' annex 1 de l'esmentada Resolució la plaça següent:

Codi: 07.

Grup: D1.

Nom del lloc: conductor/a (carnet B).

Unitat directiva: Secretaria General.

Localitat: Barcelona.

Jornada: normal.

Horari: normal.

.2 Afegir a l'annex 2 de l'esmentada Resolució la plaça següent:

Codi: 20.

Unitat orgànica: Secretaria General.

Nom del lloc: conductor/a (carnet B).

Grup: D1.

.3 Modificar a l'annex 3, punt 4.1.2, últim paràgraf, on diu:

"... optin per un lloc de treball del mateix grup, subgrup, categoria, especialitat i funcions al qual actualment pertanyen.",

ha de dir:

"... optin per un lloc de treball del mateix grup, subgrup, categoria i especialitat al qual actualment pertanyen.".

.4 Els concursants que ja hagin presentat la sol·licitud de participació en el concurs podran presentar, en suport paper, una nova relació de places a les quals desitgin optar (document núm. 4), en el termini que estableix el punt 5 d'aquesta Resolució. En el cas que aquests concursants no presentin una nova relació de places en el termini establert i hagin optat per la plaça amb el codi lloc 07, s'entendrà que aquest lloc no ha estat sol·licitat.

.5 Les sol·licituds de participació s'han de presentar al Registre del Departament de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR