RESOLUCIÓ SSS/2445/2003, de 5 d'agost, per la qual es modifica la Resolució SSS/2322/2003, de 22 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix de l'Institut Català de la Salut.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

SSS/2445/2003, de 5 d'agost, per la qual es modifica la Resolució SSS/2322/2003, de 22 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix de l'Institut Català de la Salut.

Atès que s'ha detectat una errada material en el contingut de l'annex 2 de la Resolució SSS/2322/2003, de 22 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix de l'Institut Català de la Salut, publicada al DOGC núm. 3938, d'1.8.2003, pel que fa a la localitat del centre de treball de la plaça que s'hi identifica amb el codi C025;

En ús de les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

Article 1

Modificar l'annex 2 de la Resolució SSS/2322/2003, de 22 de juliol, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix de l'Institut Català de la Salut, publicada al DOGC núm. 3938, d'1.8.2003, pel que fa a la plaça identificada amb el codi C025, d'acord amb el que es detalla a l'annex d'aquesta Resolució.

Article 2

Obrir un nou termini de 15 dies hàbils per a la presentació de sol·licituds de participació per demanar la plaça afectada per aquesta modificació, comptadors des de l'endemà de publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, per a les persones interessades.

Article 3

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden formular una reclamació administrativa prèvia a la via laboral davant el secretari general del Departament de Sanitat i Seguretat Social en el termini de 20 dies a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Denegada la reclamació o transcorregut un mes sense notificació de la resolució, els interessats poden...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR