ORDRE de 24 de maig de 2001, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a la concessió dels Premis a l'Estalvi d'Energia de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 24 de maig de 2001, per la qual s’obre la convocatòria i s’aproven les bases per a la concessió dels Premis a l’Estalvi d’Energia de la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya està executant diverses actuacions encaminades a potenciar l’ús racional de l’energia i el desenvolupament de les fonts energètiques renovables, que han anat adquirint rellevància en els darrers anys.

En aquesta línia d’actuació, els Premis a l’Estalvi d’Energia, iniciats l’any 1985, tenen com a objectiu distingir les empreses que hagin executat alguna instal·lació significativa en l’àmbit de l’estalvi o la diversificació energètica, així com en relació amb l’aprofitament de les energies renovables, o bé aquelles empreses que hagin desenvolupat actuacions de difusió i impuls en aquests camps.

En consonància amb aquests objectius, a proposta de la Direcció General d’Energia i Mines, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S’obre la convocatòria de concurs per a la concessió dels Premis a l’Estalvi d’Energia de l’any 2001 de la Generalitat de Catalunya, de conformitat amb les bases que figuren a l’annex d’aquesta Ordre.

Article 2

Els Premis esmentats aniran a càrrec de l’aplicació pressupostària 13-04-471-01/3, Premis Estalvi Energia, amb una dotació de 6.750.000 pessetes (40.568,32 euros).

Article 3

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies, a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre al DOGC.

Article 4

El jurat disposarà d’un termini màxim de quinze dies per resoldre la convocatòria dels Premis.

Barcelona, 24 de maig de 2001

Antoni Subirà i Claus

Conseller d’Indústria, Comerç i Turisme

Annex

—1 Objecte

Els Premis a l’Estalvi d’Energia són un concurs públic i tenen per objecte distingir les realitzacions i les actuacions més remarcables en el camp de l’estalvi, la diversificació energètica i el foment de les energies renovables.

—2 Beneficiaris i actuacions

Els Premis es destinen a les empreses que hagin desenvolupat alguna de les actuacions següents:

a) Empreses que hagin dut a terme una instal·lació significativa en l’àmbit de l’estalvi o la diversificació energètica, o de l’aprofitament de les energies renovables, considerant com a criteris principals l’estalvi i/o la diversificació assolida, la millora en l’eficiència energètica del conjunt, els aspectes de protecció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR