RESOLUCIÓ INT/3509/2005, d'1 de desembre, de convocatòria de promoció interna, mitjançant concurs oposició, per cobrir 140 places de sergent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat (núm. de registre de la convocatòria 47/05).

SecciónConcursos i Anuncis
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

INT/3509/2005, d'1 de desembre, de convocatòria de promoció interna, mitjançant concurs oposició, per cobrir 140 places de sergent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat (núm. de registre de la convocatòria 47/05).

Atès el que disposen els articles 17, 23 i 25 bis de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i el Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret 28/1986, de 30 de gener, i la restant normativa de general aplicació;

De conformitat amb el que estableix l'article 20.2 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i l'article 1.h) de la Resolució INT/2028/2004, de 12 de juliol, de delegació de funcions de la consellera d'Interior en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

S'obre la convocatòria de promoció interna, mitjançant concurs oposició, per cobrir 140 places de sergent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 47/05), amb subjecció a les bases que figuren en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, recurs de reposició davant el secretari general del Departament d'Interior, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb l'article 116.1 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; o bé recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, davant el jutjat contenciós administratiu que correspongui, d'acord amb el que estableixen els articles 8.2 i 14 de l'esmentada Llei 29/1998, de 13 de juliol.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 1 de desembre de 2005

P. D. (Resolució INT/2028/2004, DOGC de 22.7.2004)

Jordi Pardo i Rodríguez

Secretari general

Annex 1

Bases

.1 Normes generals

1.1 S'obre la convocatòria de promoció interna per cobrir 140 places de sergent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat, pel procediment de selecció de concurs oposició.

1.2 Les funcions que han d'exercir les persones aspirants que siguin nomenades seran les que s'atribueixen als sergents/es, d'acord amb el que s'estableix a l'article 19.1.c) i 19.3 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol.

1.3 El procés de selecció constarà de la fase de concurs, de la d'oposició i d'un curs de capacitació de caràcter selectiu a l'Escola de Policia de Catalunya.

.2 Persones participants

Poden prendre part en aquest concurs oposició les persones funcionàries al servei de l'Administració de la Generalitat que pertanyin a l'escala bàsica del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya amb categoria de caporal/a que reuneixen els requisits de la base 3 d'aquest annex.

.3 Requisits de les persones aspirants

3.1 Totes les persones funcionàries compreses a la base anterior han de reunir els requisits següents:

a) Tenir una antiguitat mínima de dos anys com a funcionari/ària de carrera a la categoria de caporal/a del cos de mossos d'esquadra, d'acord amb el disposen els articles 20 i 23 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

b) Estar en possessió del títol de batxillerat o de formació professional de segon grau o d'un altre d'equivalent o superior. També es poden presentar els caporals/es del cos de mossos d'esquadra que a més a més dels requisits anteriors, disposin d'una titulació del grup D, a l'efecte de la dispensa de titulació que preveu l'article 25 bis de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

c) Estar en alguna de les situacions administratives següents: servei actiu, serveis especials, serveis en comunitats autònomes o serveis en altres administracions.

3.2 Els requisits establerts anteriorment s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.

.4 Sol·licituds

4.1 Les persones interessades han de demanar la participació en aquesta convocatòria mitjançant la documentació següent:

Document número 1: sol·licitud de participació en aquesta convocatòria adreçada al secretari general del Departament d'Interior (DAD 19), que figura a l'annex 4.

Document número 2: full d'al·legació de mèrits (DAD 12), degudament emplenat i signat.

Document número 3, si escau: sol·licitud de dispensa de titulació, prevista a l'article 25 bis de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra (DAD 20).

Tots els mèrits que es facin constar en el full d'al·legació de mèrits, s'hauran d'acreditar documentalment perquè siguin tinguts en consideració.

4.2 Llocs de presentació de les sol·licituds.

4.2.1 El model de sol·licitud per participar en aquesta convocatòria, així com la documentació que s'ha d'adjuntar d'acord amb la base 4.1, estan a disposició de les persones interessades al Departament d'Interior, a la Direcció General de Seguretat Ciutadana, a les delegacions territorials del Govern a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre, a totes les comissaries del cos de mossos d'esquadra i a la Intranet corporativa de la DGSC-PGME.

4.2.2 Les sol·licituds es poden presentar al Registre general del Departament d'Interior, a la Direcció General de Seguretat Ciutadana, a les delegacions territorials del Govern de la Generalitat, o bé es poden presentar a qualsevol dels llocs i pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria al DOGC. Les adreces on es poden presentar les sol·licituds són les següents:

Departament d'Interior, Via Laietana, 69, 08003, Barcelona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, pg. Pujades, 9-13, 08018, Barcelona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial Girona, c. Vista Alegre, 5, 17004 Girona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Àrea Regional de Trànsit Metropolitana, ctra. de la Sanson, s/n, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial Central, c. Àlvar Dalto, s/n, 08240 Manresa.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Àrea Regional de Trànsit de Tarragona, polígon Les Gavarres, entre els carrers 2 i 3, 43006 Tarragona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Àrea Regional de Trànsit de Girona, ctra. de Santa Coloma de Farners, km 1, polígon Mas Xirgu, 17005 Girona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial Pirineu Occidental, av. Guillem Graell, s/n, 25700 la Seu d'Urgell.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial Ponent, c. Sant Hilari, s/n, 25003 Lleida.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial Metropolitana Nord, c. Oliver, 5, 08400 Granollers.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Via Laietana, 14, 08003 Barcelona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, av. Jaume I, 9, entresòl, 17001 Girona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, c. Lluís Companys, 1, 1r, 25003 Lleida.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, c. Sant Francesc, 3, 43003 Tarragona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, c. Doctor Ferran, 6-8 (Palau Oliver de Boteller), 43500 Tortosa.

4.3 Taxa.

D'acord amb el que preveu la normativa vigent en matèria de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, per inscriure's a la convocatòria els aspirants han de satisfer la taxa de 27,40 euros.

El pagament s'ha d'efectuar en qualsevol de les oficines de la Caixa de Catalunya, mitjançant ingrés en caixa, o bé per gir postal o telegràfic, o transferència bancària en el compte corrent núm. 0500110202701044, "Generalitat de Catalunya. Accés a cossos de funcionaris". Quan el pagament s'efectuï per gir postal o telegràfic, cal que com a nom del/de la remitent hi consti el de la persona aspirant, la qual ha d'adjuntar a la instància la fotocòpia del resguard de la imposició.

A la sol·licitud ha de figurar el segell de la Caixa de Catalunya a l'apartat reservat a l'entitat bancària, el qual és acreditatiu de l'abonament de la taxa corresponent. La seva mancança determinarà l'exclusió de la persona aspirant.

En cap cas el pagament a la Caixa de Catalunya no substituirà el tràmit de presentació de la sol·licitud davant de l'Administració dins el termini i en la forma escaient, d'acord amb el que estableix la base 4.2.

4.4 Les persones aspirants que posseeixin el certificat del nivell de suficiència de català (C) de la Secretaria de Política Lingüística, o superior o equivalent, a l'efecte del que estableix la base 6.2.1.b), l'han d'aportar dins el termini de presentació de sol·licituds.

En el cas que no es disposi d'aquesta documentació i als efectes de l'exempció que preveu la base 6.2.1.b), segona subprova, la persona aspirant haurà d'aportar una certificació del/de la secretari/ària general del departament corresponent, o de l'òrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procés de selecció per accedir a l'Administració de la Generalitat de Catalunya en què hagi participat la persona aspirant, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatòria i l'especificació que ha obtingut plaça. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament d' Interior no serà necessària l'esmentada acreditació documental.

Pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR