DECRET 118/1984, de 17 d'abril, de convalidació de la Resolució de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals i Artístics d'1 de març de 1983, sobre oferiment de subvencions als centres privats de Formació Professional i Ensenyaments Artístics.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per Resolució de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals i Artístics del Departament d'Ensenyament, d'1 de març de 1983, s'oferiren subvencions als centres privats de Formació Professional i Ensenyaments Artístics de Catalunya, d'acord amb els crèdits consignats en aquest respecte a les corresponents partides pressupostàries del Capítol VII.

L'esmentada Resolució es dictà -entre d'altres disposicions- amb la Llei 7/1982, de 2 de juny, de Pressupost de la Generalitat per a 1982, vigent en aquell moment, que prescrivia per a aquestes subvencions la necessitat de convocatòria prèvia mitjançant Decret, només per al cas dels crèdits del Capítol IV. Posteriorment, la Llei 20/1983, de 2 d'agost, de Pressupost per al 1983, a la seva disposició addicional sisena amplià l'exigència del rang de Decret a les convocatòries de subvencions incloses en els crèdits dels Capítols IV i VII.

A punt de resoldre's la convocatòria abans esmentada, i en atenció a la seva procedència quant al fons, hom ha estimat convenient, com a mesura precautòria tendent a assegurar la plena validesa de la Resolució de la Direcció General, reparar el possible vici d'incompetència en què aquesta hagués pogut incórrer, en funció de l'ampliació d'exigència legal al·ludida.

En conseqüència, de conformitat amb el que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR