ORDRE INT/523/2006, de 10 de novembre, per la qual es concreten els premis acumulats de les variants de la loteria denominada Binjocs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/523/2006, de 10 de novembre, per la qual es concreten els premis acumulats de les variants de la loteria denominada Binjocs.

El Decret 365/2006, de 3 d'octubre, aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs. L'article 6 de l'esmentat Decret estableix tres tipus de premis possibles en aquesta loteria, el premi col∑lectiu, el premi d'estructura fixa i el premi acumulat. El mateix article 6, en el seu apartat 2, estableix que les variants de joc poden presentar un dels tres tipus de premis o bÈ una combinaciÛ d'aquests.

Amb aquesta Ordre es defineixen dos premis acumulats, els denominats acumulat de sala i acumulat de xarxa. El primer es nodreix d'un percentatge aplicat sobre el preu del bitllet de totes les partides de les variants de la loteria Binjocs que es realitzen en els diferents terminals de joc ubicats en una mateixa sala de bingo o salÛ de joc; el segon es nodreix d'un percentatge aplicat sobre el preu del bitllet de totes les partides de les esmentades variants que es realitzen a tots els terminals de joc connectats al sistema inform‡tic de control de l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, amb independËncia de la seva ubicaciÛ. Aquests percentatges sobre el preu del bitllet sÛn els que es determinin per a cada variant de loteria binjocs, en les ordres especÌfiques corresponents que optin a aquests tipus de premis.

Aquests premis acumulats es preveuen comuns a les diferents variants de la loteria Binjocs que aixÌ ho estableixin. D'aquesta manera, una persona jugadora d'una variant de la loteria Binjocs pot optar a premis comuns amb la resta de variants.

Tant l'acumulat de sala com l'acumulat de xarxa integren premis que es configuren a partir de l'aplicaciÛ d'un percentatge sobre l'import del seu pot principal. Ser‡ l'ordre de concreciÛ de cada variant la que determinar‡ quins sÛn els percentatges que caldr‡ tenir en compte en cada cas i les especificacions per poder accedir a aquest tipus de premis.

Atesa la proposta del Consell d'AdministraciÛ de l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i en ˙s de les atribucions que em confereix l'article 2.2 del Decret 365/2006, de 3 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs,

Ordeno

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre Ès la concreciÛ dels premis acumulats comuns a les variants del joc de loteria Binjocs que expressament optin a aquests tipus de premis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR