ORDRE INT/530/2006, de 13 de novembre, de concreció de la comercialització de la loteria Binjocs mitjançant l'ús d'un sistema informàtic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/530/2006, de 13 de novembre, de concreciÛ de la comercialitzaciÛ de la loteria Binjocs mitjanÁant l'˙s d'un sistema inform‡tic.

MitjanÁant el Decret 365/2006, de 3 d'octubre, s'ha aprovat el Reglament de la loteria denominada Binjocs, modalitat de joc de loteria de n˙meros que es caracteritza per utilitzar un sistema de joc desenvolupat a travÈs de terminals de joc instal∑lats en sales de bingo i salons de joc amb control d'accÈs adequat a la reglamentaciÛ especÌfica de control de prohibicions d'accÈs a salons de joc, d'acord amb l'article 8.1 de l'esmentat Decret. Aquests terminals de joc estan connectats al sistema de control de l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat conformat per un servidor instal∑lat a cada establiment i per un servidor central ubicat a les instal∑lacions de l'Entitat.

Les caracterÌstiques de comercialitzaciÛ d'aquesta loteria la diferencien de les loteries tradicionals, ja que la persona jugadora Ès la que adquireix directament els bitllets desitjats pels jocs, que s'emeten electrÚnicament a travÈs del terminal de joc. La persona jugadora Ès la que escull el moment de celebraciÛ del sorteig pels jocs asÌncrons i tÈ coneixement immediat del seu resultat. La intervenciÛ de l'agent venedor, en aquest cas, es limita a facilitar els terminals de joc connectats convenientment al sistema de control de l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, a oferir un sistema de compte a les persones jugadores que vulguin participar en aquests jocs i, en darrer terme, a satisfer el saldo resultant de la participaciÛ en aquests jocs a les persones jugadores si, per import, escau.

Ateses les especificitats de la loteria Binjocs que utilitza sistemes inform‡tics, es fa necessari concretar la seva comercialitzaciÛ tot tenint en compte, entre d'altres, el contingut del seu reglament i les previsions concretes que es fan en el Decret 364/2006, de 3 d'octubre, de regulaciÛ de les condicions de comercialitzaciÛ dels jocs de loteria organitzats i gestionats per l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat;

Per tot l'exposat i atesa la proposta del Consell d'AdministraciÛ de l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i en ˙s de les atribucions que em confereixen els articles 6 del Decret 364/2006, de 3 d'octubre, i 2 del Decret 365/2006, de 3 d'octubre.

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre Ès la concreciÛ de la comercialitzaciÛ de la loteria Binjocs que es desenvolupa a partir d'una multiplicitat de variants i que es comercialitza mitjanÁant el sistema de control de l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat. Aquest sistema de control est‡ configurat per un servidor central, ubicat a les dependËncies de l'Entitat AutÚnoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i per uns servidors de sala i uns terminals de joc...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR