DECRET 361/1994, de 15 de desembre, pel qual es modifica la composició de la Comissió Central d'Indústries i Activitats Classificades.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyDecret

El Decret 150/1993, de 7 de maig, pel qual s'estructura la Direcció General de Patrimoni Natural del Departament de Medi Ambient atribueix a aquesta Direcció General la funció de donar el suport necessari a la Comissió Central d'Indústries i Activitats Classificades en matèria d'avaluació d'impacte ambiental de les grans infraestructures, per la qual cosa es fa necessària la modificació de l'actual composició de la Comissió Central d'Indústries i Activitats Classificades, creada pel Decret 87/1982, de 29 de març.

Per tot això, a proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 1 del Decret 87/1982, de 29 de març, i s'inclou com a nou membre de la Comissió Central d'Indústries i Activitats Classificades el director general de Patrimoni Natural.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat.

Barcelona, 15 de desembre de 1994

Jordi Pujol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR