DECRET 252/2005, de 29 de novembre, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

DECRET

252/2005, de 29 de novembre, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

La previsió de la demanda d'escolarització en els nivells de parvulari i educació primària aconsella la revisió en determinats municipis de l'oferta de places escolars públiques, per tal de possibilitar una millor resposta a les necessitats educatives.

Amb aquesta finalitat i d'acord con el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, de regulació del dret a l'educació, a proposta de la consellera d'Educació i d'acord con la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Crear els col·legis d'educació infantil i primària que es detallen a l'annex d'aquest Decret.

Disposició final

S'autoritza la consellera d'Educació per a l'execució i desenvolupament del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 29 de novembre de 2005

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex

Serveis territorials d'educació

a Barcelona I (Ciutat)

Comarca: Barcelonès.

Col·legi d'educació infantil i primària a Barcelona, amb codi de centre 08064179, ubicat al c. Llacuna; c. Pallars, de Barcelona.

Serveis territorials d'educació

a Barcelona II (Comarques)

Comarca: Alt Penedès.

Col·legi d'educació infantil i primària a Gelida, amb codi de centre 08062754, ubicat al c. Enric Prat de la Riba, s/n, de Gelida.

Comarca: Bages.

Col·legi d'educació infantil i primària a Manresa, amb codi de centre 08063898, ubicat al c. Pau Casals, s/n, de Manresa.

Comarca: Garraf.

Col·legi d'educació infantil i primària a Sant Pere de Ribes, amb codi de centre 08061002, ubicat al c. Major, s/n, de Sant Pere de Ribes.

Col·legi d'educació infantil i primària a les Roquetes (Sant Pere de Ribes), amb codi de centre 08062781, ubicat al c. Puigmal, s/n, de les Roquetes (Sant Pere de Ribes).

Col·legi d'educació infantil i primària a Sitges, amb codi de centre 08062833, ubicat al c. Josep Irla, s/n (Can Pei), de Sitges.

Col·legi d'educació infantil i primària a Vilanova i la Geltrú, amb codi de centre 08061051, ubicat a l'av. de la Collada amb Ronda Ibèrica i Rambla Arjau, de Vilanova i la Geltrú.

Comarca: Maresme.

Col·legi d'educació infantil i primària a Mataró, amb codi de centre 08063874, ubicat al c. de Jacint Verdaguer, s/n, de Mataró.

Col·legi d'educació infantil i primària a Montgat, amb codi de centre 08061087, ubicat al c. de Lola Anglada, s/n, de Montgat.

Col·legi d'educació infantil...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR