DECRET 444/2004, de 30 de novembre, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

DECRET

444/2004, de 30 de novembre, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

La previsió de la demanda d'escolarització en els nivells de parvulari i educació primària aconsella la revisió de l'oferta de places escolars públiques en determinats municipis per fer possible una millor resposta a les necessitats educatives.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, de regulació del dret a l'educació, aproposta de la consellera d'Educació i d'acord amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Crear els col·legis d'educació infantil i primària que es detallen a l'annex d'aquest Decret.

Disposició final

S'autoritza la consellera d'Educació per a l'execució i desenvolupament del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 30 de novembre de 2004

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex

Serveis Territorials d'Educació al Baix Llobregat-Anoia

Comarca: Baix Llobregat

Col·legi d'educació infantil i primària a Corbera de Llobregat, amb codi de centre 08060629, per desdoblament del CEIP Jaume Balmes, amb codi de centre 08016331, de Corbera de Llobregat, situat entre els carrers Empordà/Baix Penedès/Font del Pontarró, de Corbera de Llobregat.

Serveis Territorials d'Educació a Barcelona II (comarques)

Comarca: Barcelonès

Col·legi d'educació infantil i primària a Badalona, amb codi de centre 08061348, situat al c. Molí de la Torre, Parc, 12, de Badalona.

Comarca: Garraf

Col·legi d'educació infantil i primària a Cubelles, amb codi de centre 08060927, situat entre els carrers Charlie Rivel/Millera/Darius Huguer/Verge del Pilar, de Cubelles.

Col·legi d'educació infantil i primària a Olivella, amb codi de centre 08053418, situat a l'av. Mas Milà, s/n, d'Olivella.

Comarca: Vallès Oriental

Col·legi d'educació infantil i primària a La Roca del Vallès, amb codi de centre 08060991, situat a la plaça de l'Església, s/n, de la Roca del Vallès.

Col·legi d'educació infantil i primària a Lliçà d'Amunt, amb codi de centre 08060940, situat entre els carrers Alcalaten/Marina/Matarranya, de Lliçà d'Amunt.

Col·legi d'educació infantil i primàriaa Mollet del Vallès, amb codi de centre 08060988, situat a Rambla de Pompeu Fabra, 74, de Mollet del Vallès.

Col·legi d'educació infantil i primària a Mollet del Vallès, amb codi de centre 08053406, situat al c. Sabadell/Ronda dels Pinetons, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR