DECRET 222/2005, d'11 d'octubre, de cessament i de nomenament de membres del Consell d'Administració de l'Institut Català d'Energia.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball i Industria
Rango de LeyDecret

DECRET

222/2005, d'11 d'octubre, de cessament i de nomenament de membres del Consell d'Administració de l'Institut Català d'Energia.

Vist el Decret 207/2004, de 24 de febrer, de nomenament dels representants de la Generalitat de Catalunya al Consell d'Administració de l'Institut Català d'Energia;

Atès el que disposa l'article 6.3 de la Llei 9/1991, de 3 de maig, de l'Institut Català d'Energia;

A proposta del conseller de Treball i Indústria, i d'acord amb el Govern.

Decreto:

Article 1

La senyora Maria Teresa Costa Campí cessa com a vicepresidenta del Consell d'Administració de l'Institut Català d'Energia, i se li agraeixen els serveis prestats.

Article 2

Nomenar el senyor Josep Isern i Sitjà, director general d'Energia i Mines, vicepresident del Consell d'Administració de l'Institut Català d'Energia.

Article 3

El senyor Narcís Mir i Soler cessa com a representant de l'Administració de la Generalitat pel Departament de Treball i Indústria.

Article 4

Nomenar el senyor Francesc Xavier Hernàndez Cardona, director general de Recerca, representant de l'Administració de la Generalitat pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Barcelona, 11 d'octubre de 2005

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. Rañé i Blasco

Conseller de Treball i Indústria

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR