RESOLUCIÓ TRE/2960/2008, de 2 de setembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de la Proposta de modificació del Pla d'ordenació de recursos humans de l'Institut Català de la Salut, per tal de regular el procés de perllongament en la situació de servei actiu del personal facultatiu especialista per la necessitat de mantenir la seva prestació assistencial, amb posterioritat als 65 anys (codi núm. 7902032).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

TRE/2960/2008, de 2 de setembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de la Proposta de modificació del Pla d'ordenació de recursos humans de l'Institut Català de la Salut, per tal de regular el procés de perllongament en la situació de servei actiu del personal facultatiu especialista per la necessitat de mantenir la seva prestació assistencial, amb posterioritat als 65 anys (codi núm. 7902032).

Vist el text de la Proposta de modificació del Pla d'ordenació de recursos humans de l'Institut Català de la Salut per tal de regular el procés de perllongament en la situació de servei actiu del personal facultatiu especialista per la necessitat de mantenir la seva prestació assistencial, amb posterioritat als 65 anys, subscrit pels representants de l'Institut Català de la Salut i pels representants de les organitzacions sindicals SATSE i UGT, el 17 de juliol de 2008, i de conformitat amb el que disposen l'article 38.6 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (BOE núm. 89, de 13.4.2007), i l'article 170 de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de desembre, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

Disposar que l'esmentat Pacte es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Notifiqueu aquesta Resolució a les parts negociadores

Barcelona, 2 de setembre de 2008

Salvador Álvarez Vega

Director general de Relacions Laborals

Transcripció literal del text signat per les parts

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ

del Pla d'ordenació de recursos humans per tal de regular el procés de perllongament en la situació de servei actiu del personal facultatiu especialista per la necessitat de mantenir la seva prestació assistencial, amb posterioritat als 65 anys.

  1. Introducció

    D'acord amb l'article 26 de l'Estatut marc la jubilació forçosa es declara quan l'interessat compleix l'edat de 65 anys. Això no obstant, l'interessat pot sol·licitar voluntàriament prolongar la seva permanència en servei actiu fins a complir, com a màxim, els 70 anys, sempre que quedi acreditat que compleix la capacitat funcional necessària per exercir la professió o desenvolupar les activitats corresponents al seu nomenament.

    Aquesta prolongació ha de ser autoritzada pel servei de salut corresponent, en funció de les necessitats de l'organització articulades en el marc dels plans d'ordenació de recursos humans.

    La gerència de l'ICS, ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR