ORDRE UNI/83/2004, de 23 de març, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de beques i subvencions convocades pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/83/2004, de 23 de marÁ, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessiÛ de beques i subvencions convocades pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ.

L'article 1 del Decret 123/2000, de 3 d'abril, pel qual es crea el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, estableix que li correspon la planificaciÛ, l'ordenaciÛ, la direcciÛ i l'execuciÛ de les competËncies atribuÔdes a la Generalitat de Catalunya en matËria d'universitats, recerca, noves tecnologies de la informaciÛ i comunicaciÛ i societat de la informaciÛ, d'acord amb les directrius generals del Govern.

L'article 5 del Decret 355/2001, de 24 de desembre, pel qual es reestructuren determinats departamentsde la Generalitat de Catalunya, amplia les competËncies del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ a l'‡mbit de les telecomunicacions i la inform‡tica, i crea la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la InformaciÛ.AtËs el que estableix el capÌtol 9 de la Llei de finances p˙bliques de Catalunya, que regula el rËgim jurÌdic de les subvencions i les transferËncies de la Generalitat;

AtËs que l'article 92 en relaciÛ amb l'article 93 de la Llei de finances p˙bliques de Catalunya preveu que correspon al titular del Departament aprovar les bases reguladores de les subvencions de l'‡mbit de la seva competËncia,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores del procediment i de la gestiÛ de les beques i subvencions que convoca el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

2.1††El conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ Ès l'Úrgan competent per convocari resoldre, d'acord amb aquestes bases, les subvencions en l'‡mbit material propi del seu Departament, sens perjudici que normativament s'atribueixin aquestes competËncies a un altre Úrgan, supÚsit en el qual seran d'aplicaciÛ aquestes bases adaptades a la normativa corresponent.

2.2††En l'‡mbit funcional de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la InformaciÛ es deleguen en el secretari de Telecomunicacions i Societat de la InformaciÛ les competËncies per convocar i adjudicar subvencions i beques.

2.3††En matËria d'universitats i recerca, es delega en els directors generals respectius l'exercici de la competËncia per resoldre els expedients de les convocatÚries de beques i subvencions regulades per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR