Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats per la qual es fa pública la concessió, als centres de recerca i desenvolupament tecnològic beneficiaris, dels ajuts per formalitzar contractes postdoctorals convocats mitjançant la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 7 d’agost de 2013

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució

Fets

  1. El 24 d’agost de 2013 es va publicar, en el BOIB núm. 118, la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 7 d’agost de 2013 per la qual es convoquen set contractes postdoctorals adreçats a personal investigador i cofinançats pel Fons Social Europeu per mitjà del Programa Operatiu de les Illes Balears per al període 2007-2013 dins l’eix 3, tema prioritari 74. L’objectiu dels contractes és incorporar personal investigador qualificat al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears.

  2. D’acord amb la convocatòria, les entitats beneficiàries han de formalitzar els contractes amb el personal investigador seleccionat i els han de remetre a la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement en el termini de dos mesos comptadors des de la data de la resolució de concessió. Els contractes han de ser a temps complet i han de tenir una durada mínima de dos anys a partir de la data d’incorporació de l’investigador al seu lloc de feina. Els investigadors contractats a l’empara d’aquesta convocatòria s’han d’incorporar al seu centre d’adscripció en el termini màxim de tres mesos comptadors des de la data de la resolució de concessió i sempre d’acord amb el centre.

  3. En data 19 de novembre de 2013, la Comissió de Selecció va emetre un informe amb la relació de candidats seleccionats d’acord amb els criteris establerts en l’apartat 8 de les bases de la convocatòria.

  4. En data 18 de desembre de 2013, vists l’informe i la proposta de resolució previs, la consellera d’Educació, Cultura i Universitats va resoldre concedir una subvenció a la Universitat de les Illes Balears (UIB) per contractar les persones adscrites a aquest centre com a beneficiàries d’un contracte postdoctoral per a la incorporació de personal investigador.

  5. La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats ha de transferir cada any al centre d’R+D la quantia que correspongui segons el que estableix la resolució de concessió.

    Fonaments de dret

  6. El Decret 5/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  7. El Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  8. El Decret 7/2013, de 3 de maig, del president de les Illes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR