DECRET 132/2006, d'11 de maig, de cessament del senyor Josep Bargalló Valls com a conseller primer i conseller de la Presidència i d'assumpció de competències pel President de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

132/2006, d'11 de maig, de cessament del senyor Josep BargallÛ Valls com a conseller primer i conseller de la PresidËncia i d'assumpciÛ de competËncies pel President de la Generalitat.

D'acord amb els articles 1, 4 i 5 de la Llei 1/2005, de 31 de marÁ, del conseller o consellera primer del Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article primer

El senyor Josep BargallÛ Valls cessa com a conseller primer del Govern de la Generalitat i conseller de la PresidËncia, i se li agraeixen els serveis prestats.

Article segon

Assumir les competËncies corresponents al President de la Generalitat, detallades en els articles 4 i 5 de la Llei 1/2005, de 31 de marÁ, del conseller o consellera primer del Govern de la Generalitat, i les funcions corresponents al Departament de la PresidËncia.

Article tercer

Donar compte d'aquest Decret al Parlament de Catalunya.

Barcelona, 11 de maig de 2006

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR