DECRET 44/1985, de 9 de febrer, pel qual s'autoritza l'adscripció del centre d'ensenyament superior Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya a la Universitat de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La Direcció de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya ha sol·licitat l'adscripció d'aquest centre a la Universitat de Barcelona.

D'acord amb la Llei 11/1984, de creació de l'organisme autònom Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, ja existeix presència de la Universitat en el Consell rector de l'esmentat organisme, a través de dos representants de la Universitat. Essent necessari establir una vinculació acadèmica del més alt nivell, cal procedir a l'adscripció que es demana.

Per això, de conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de Reforma Universitària, la Llei 11/1984, de 5 de març, de creació de l'organisme autònom Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, el Reial Decret 1688/1980, de 31 de juliol, el Decret 39/1980, de 19 de maig, i l'altra legislació aplicable, vista la proposta de la Universitat de Barcelona i l'informe favorable emès per la Junta Nacional d'Universitats;

D'acord amb el Ministeri d'Educació i Ciència, a proposta del Conseller d'Ensenyament i prèvia conformitat del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- S'autoritza l'adscripció, a tots els

efectes acadèmics reglamentaris, del centre d'ensenyament superior Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya a la Universitat de Barcelona.

Article segon

- L'Institut Nacional d'Educació Física de

Catalunya es regirà pel que disposa la Llei 11/1983, de 25 d'agost, en referència als centres adscrits i per la Llei 11/1984, de 5 de març, de creació com a organisme autònom.

Article tercer

- S'autoritza el Departament d'Ensenyament

perquè, en l'àmbit de la seva competència, dicti les disposicions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR