DECRET 15/1991, de 4 de febrer, sobre atribució de competències a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Atès que la Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la funció pública de l'Administració de la Generalitat, al seu article 12.3, autoritza el Consell Executiu per atribuir temporalment als departaments corresponents determinades competències referides a personal específic;

Atès que s'ha exhaurit la vigència del Decret 320/1985, de 17 d'octubre, en compliment del que estableix el seu article 2;

A proposta del conseller de Governació i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

S'atribueixen als departaments d'Ensenyament, de Sanitat i Seguretat Social i de Justícia, pel que fa al personal docent, sanitari i penitenciari, respectivament, les competències següents:

  1. Establir la convocatòria de proves selectives per a l'accés a la condició de funcionari.

  2. Nomenar els funcionaris que hagin superat les proves esmentades.

  3. Declarar les situacions dels funcionaris integrats en els cossos i les escales especials.

  4. Convocar concursos de provisió de llocs de treball per a funcionaris.

Article 2

El que disposa l'article anterior no s'aplicarà als funcionaris pertanyents al cos de titulats superiors, grup veterinaris, i als diferents grups de salut pública, la competència respecte als quals serà del conseller competent en matèria de funció pública.

Article 3

Les competències esmentades envers el personal docent, sanitari i penitenciari s'exerciran per un període de cinc anys, comptat des del dia de l'entrada en vigor d'aquest Decret.

Disposició derogatòria Resta expressament derogat el Decret 15/1989, de 24 de gener, sobre atribució de competències al conseller de Governació en matèria de convocatòria de proves selectives per a l'accés al cos de titulats superiors, grup veterinaris, i també totes aquelles disposicions de rang igual o inferior que s'oposin al que estableix el present Decret.

Disposició final...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR