RESOLUCIÓ de 14 de maig de 2001, per la qual s'obre convocatòria per a l'atorgament de places de lector de català a universitats estrangeres.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

de 14 de maig de 2001, per la qual s’obre convocatòria per a l’atorgament de places de lector de català a universitats estrangeres.

De conformitat amb el que disposa el capítol IX del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques, en relació amb el règim jurídic de les subvencions i les transferències de la Generalitat;

Atesa l’Ordre de 14 de març de 2001, per la qual s’aproven les bases que han de regir la concessió de beques i subvencions convocades pel Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DOGC núm. 3354, de 23.3.2001);

D’acord amb el que disposen l’article 2 i la base 8 de l’annex de l’esmentada Ordre de 14 de març de 2001,

Resolc:

Article 1

Obrir convocatòria per a l’atorgament de places de lector de català a universitats estrangeres, les quals figuren a l’annex 1 d’aquesta Resolució, i fixar les condicions que regiran els acords amb aquestes universitats.

Article 2

Aquesta convocatòria es regeix per l’Ordre de 14 de març de 2001, per la qual s’aproven les bases que han de regir la concessió de beques i subvencions convocades pel Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i també per les condicions específiques que es detallen als annexos d’aquesta Resolució.

Disposició final

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, recurs potestatiu de reposició davant el conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, d’acord amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o directament recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació en el DOGC, de conformitat amb l’article 46 en relació amb l’article 10 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 14 de maig de 2001

Andreu Mas-Colell

Conseller d’Universitats, Recerca

i Societat de la Informació

Annex 1

Convocatòria per a l’atorgament de places de lector de català a universitats estrangeres

—1 Objecte: selecció de lectors de català que hauran d’impartir docència de llengua, literatura i cultura catalanes en les universitats de fora de l’àmbit territorial de Catalunya que tot seguit es detallen, que vulguin mantenir i potenciar els esmentats ensenyaments:

Alemanya

Universitat de Colònia.

França

Universitat Stendhal - Grenoble III.

Universitat de París IV-Sorbona.

Universitat de Provença (Ais-Marsella).

Gran Bretanya

Universitat de Bristol i Universitat de Cardiff (lectorat compartit).

Universitat de Liverpool.

Itàlia

Universitat de Sàsser.

Hongria

Universitat de Budapest i Universitat de Szeged (lectorat compartit).

Estats Units

Universitat de Harvard.

Les places ofertes són les que s’especifiquen a l’annex 2 d’aquesta convocatòria.

—2 Sol·licitants: ciutadans comunitaris, que tinguin una llicenciatura en titulacions dels àmbits d’humanitats i ciències socials i titulació de nivell D de la Junta Permanent de Català o equivalent, en el cas que no siguin llicenciats en filologia catalana, en la data de publicació d’aquesta convocatòria. En cas dels homes, no estar sotmesos a obligacions militars o civils.

—3 Període d’execució de l’activitat: curs 2001-02, amb possible pròrroga per als cursos 2002-03 i 2003-04.

—4 Import dels ajuts: queda concretat a l’annex 2 d’aquesta convocatòria.

El Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació es fa càrrec d’una assegurança d’assistència en viatge, per a cadascun dels lectors beneficiaris.

—5 Sol·licituds: s’hauran d’adreçar al director general d’Universitats, segons el model que consta a l’annex 3 d’aquesta convocatòria, i d’acord amb la base 5 de l’Ordre de 14 de març de 2001 (DOGC núm. 3354, de 23.3.2001), al Registre del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (Via Laietana, 33, 6a planta, 08003 Barcelona) o als altres llocs admesos per la normativa aplicable.

Els impresos de sol·licitud i les convocatòries es poden obtenir i consultar, respectivament, a les dependències del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (Via Laietana, 33, 6a planta, 08003 Barcelona) o en el web del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (http://www.gencat.es/dursi/).

—6 Documentació que cal adjuntar a la sol·licitud

Fotocòpia del DNI o equivalent.

Títol de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR