Resolució de denegació de subvencions 36/2013 a l’empara de la Resolució del conseller de Turisme i Esports de 28 de desembre de 2012 per la qual es convoquen ajuts als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius (BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2013)

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA DE TURISME I ESPORTS
Rango de LeyResolució

Fets

  1. - Les persones i les entitats que figuren en l’annex 1 d’aquesta resolució han presentat a la Conselleria de Turisme i Esports una sol·licitud de subvenció per facilitar-los els desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius.

  2. - El Servei d’Administració Esportiva de la Direcció General d’Esports ha examinat les sol·licituds i no està conforme a l’atorgament de la subvenció, pels motius que s’especifiquen en l’annex 1 d’aquesta Resolució.

    Fonaments de dret

  3. - L’article 21.4 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005) disposa que la resolució, que exhaureix el procediment de concessió de subvencions, s’ha de notificar individualment o mitjançant publicació en el BOIB, d’acord amb el que es disposi en la convocatòria.

  4. - L’Ordre del conseller de Turisme i Esports de 18 de desembre de 2012 per la qual s’estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d’esports (BOIB núm. 2 de 3 de gener de 2013) que deroga l’Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 15 de setembre de 2003 pel qual s’estableixen les bases reguladores de subvencions de la Conselleria de Presidència i Esports (BOIB núm. 137, de 2 d’octubre de 2003).

  5. - L’apartat 6.5 de la Resolució del conseller de Turisme i Esports de 28 de desembre de 2012 (BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2013) disposa que la resolució expressa del conseller de Turisme i Esports finalitza el procediment de concessió de la subvenció. La resolució col·lectiva s’ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini de sis mesos des de l’acabament del període de presentació de les sol·licituds.

  6. - La proposta de resolució de denegació d’ajudes del Servei d’Administració Esportiva de la Direcció General d’Esports de 3 de febrer de 2014.

    Per tot això, dict la següent

    RESOLUCIÓ

  7. - Denegar la concessió d’una subvenció, per facilitar-los els desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius, a les persones o entitats que figuren en el annex 1 d’aquesta Resolució, pels motius que igualment figuren en l’annex 1.

  8. - Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el BOIB.

    Interposició de recursos

    Contra aquesta Resolució – que exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Turisme i Esports en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

    També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos des de l’endemà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR