DECRET 238/2008, de 2 de desembre, pel qual s'assignen al Departament d'Educació les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'homologació i convalidació de títols i estudis estrangers en ensenyaments no universitaris.

Fecha de Entrada en Vigor24 de Diciembre de 2008
SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

238/2008, de 2 de desembre, pel qual s'assignen al Departament d'Educació les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'homologació i convalidació de títols i estudis estrangers en ensenyaments no universitaris.

Mitjançant el Reial decret 1388/2008, d'1 d'agost, s'han ampliat les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2809/1980, de 3 d'octubre, en matèria d'ensenyament.

En conseqüència, de conformitat amb l'article 23.2 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament d'Educació la funció d'homologació i convalidació de títols i estudis estrangers en ensenyaments no universitaris i els serveis que són inherents, que han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 1388/2008, d'1 d'agost.

Article 2

El Departament d'Educació exerceix respecte les funcions i els serveis traspassats les facultats que li corresponen segons la normativa vigent.

Barcelona, 2 de desembre de 2008

José...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR