DECRET 54/1985, de 18 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament per al desplegament de la Llei 24/1984, de 28 de novembre, de Contractes d'Integració.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

Atès el que estableix la disposició final de la Llei 24/1984, de 28 de novembre, de Contractes d'Integració, i amb l'estricta finalitat de desenvolupar reglamentàriament els aspectes administratius d'una llei que és fonamentalment civil, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Primer.

- S'aprova el Reglament per al desplegament de la llei de Contractes d'Integració, el text del qual es publica annex.

Disposicions finals

Primera.

- Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia que sigui publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Segona.

- S'autoritza el Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca perquè dicti les normes que calguin per al desplegament, l'eficàcia i l'execució del present Decret.

Barcelona, 18 de febrer de 1985

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Miró i Ardèvol Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Reglament per al desplegament de la Llei d'Integració

Capítol I Del Registre de Contractes d'Integració

Primer.

- Es crea, al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, el Registre de Contractes d'Integració.

Segon.

- El Registre, sota la dependència immediata de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, estarà a càrrec dels Serveis Territorials de l'esmentat Departament. La demarcació de cada Registre serà la corresponent a l'àmbit territorial d'aquells serveis.

Tercer.

- El Registre tindrà com a finalitat la inscripció i el dipòsit dels documents públics o privats en què constin o puguin constar els contractes susceptibles de ser qualificats com d'integració, segons el Capítol I de la Llei que els regula, així com dels documents formalitzadors d'actes amb incidència sobre els esmentats contractes d'acord amb el que disposa la Llei.

Quart.

- Al Registre s'inscriuran o, si s'escau, s'anotaran:

  1. Els documents públics o privats que formalitzin contractes d'integració.

  2. Els documents que formalitzin les eventuals pròrrogues contractuals.

  3. Els documents que formalitzin els acords o els supòsits de subrogació contractual, prevista a l'apartat b) de l'article 12 de la Llei.

  4. Els documents que constitueixin formularis o models de contractes-tipus d'integració.

    Cinquè.

    - La inscripció dels contractes d'integració no és obligatòria. Nogensmenys, constituirà un requisit necessari per a l'obtenció dels beneficis que l'Administració de la Generalitat concedeixi.

    Sisè.

    - La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR