DECRET 28/1992, de 3 de febrer, pel qual s'aprova la integració de l'Administració de la Generalitat de Catalunya en el consorci dels municipis de Vila-seca i de Salou.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'establiment d'un centre turístic en el territori dels municipis de Vila-seca i de Salou trascendeix de l'interès estrictament local i implica tot Catalunya, atesa la repercussió que el centre tindrà en el marc de la política integral del lleure que està desenvolupant la Generalitat de Catalunya.

Per això es fa necessari instrumentalitzar, mitjançant la tècnica consorcial, la cooperació de totes les administracions implicades en garantia d'una unitat d'acció pública i amb l'objecte d'ordenar i de reequilibrar la incidència del centre en ambdós municipis.

En aquest sentit i, tenint en compte que els ajuntaments de Vila-seca i de Salou han aprovat en les respectives sessions plenàries de 31 de gener de 1992 la seva integració en el consorci constituït per ambdós municipis i la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller de Governació i, d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'aprova la integració de l'Administració de la Generalitat de Catalunya en el consorci que es constitueix entre aquesta Administració i els municipis de Vila-seca i de Salou.

Article 2

S'aproven els estatuts que han de regir...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR